MÜZİK

Avantajlı eğlenmek mümkün!

Gözünüz bu indirimlerde olsun. ^.^

24 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz Black Friday kampanyası bitti diye üzülmeyin. Devir ekonomi devri. En sevdiğiniz isimleri uygun fiyatlarla izlemeniz, merakla beklediğiniz oyunları fiyatlardan dolayı kaçırmamanız için elimizden geleni yapıyoruz. Biletix’te binden fazla etkinlik arasında gezinirken, gözden kaçırabileceğiniz kampanyaları sizin için derlemek istedik. Bu yazıyı sık kullanılanlara ekleyin, uzun dönemli kampanyalar olduğu için önümüzdeki zamanlarda da geriye dönüp bakmak isteyebilirsiniz.

Cumaları kim sevmez?

Kampanya kapsamında Türk Telekom Selfy müşterileri Sahne ve Müzik kategorilerinde Cuma günleri gerçekleştirecekleri bilet alımlarında 50 TL ile 250 TL arasındaki her bilet alışverişlerinde %20 anlık indirim ile 250 TL ve üzerindeki her bilet alışverişlerinde 50 TL anlık indirim kazanıyor.

Çarşamba’yı güzelleştiren kampanya!

Benzer bir kampanya da Türk Telekom Prime’lılar için geçerli. Türk Telekom Prime mobil müşteriler ve evde internet müşterileri Çarşamba günleri gerçekleştirecekleri bilet alımlarında 200 TL’ye kadar yapılan her bilet alışverişlerinde %25 anlık indirim ile 200 TL ve üzerindeki her bilet alışverişlerinde 50 TL anlık indirim kazanıyor.

Taksit taksit eğlenin!

Eğer Yapı Kredi World Kart kullanıcısıysanız, etkinlik biletinize 6 taksit yaptırabilirsiniz.

Her zaman avantajlı kart; Lale Kart!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın etkinliklerinde öncelikli satış ya da belirli oranda indirim isteyenler için en iyi seçenek Lale Kart. Festivallerde öncelikli satış avantajının yanı sıra %25’e varan indirimler için Lale Kart sahibi olmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Detaylar burada.

Erken dönem avantajlı biletleri takipte kalın.

Etkinlik canavarlarının çok iyi bildiği üzere, etkinliklerin çoğu ilk açıldığında avantajlı fiyatlarla sizlere sunuluyor. Erken dönem avantajlı biletleri kaçırmamak için, web sitemizi ve sosyal medya kanallarımızı takipte kalın.

Arkadaş Paketi, %50 indirim gibi özel indirimleri kaçırmayın.

Çeşitli etkinlikler, dönem dönem indirimli fiyatlarla satışa açılıyor. 3-4 arkadaş bir araya gelip avantajlı paketleri tercih edebilirsiniz. Bunun için etkinliklerin kendi sayfalarındaki bilet fiyatlarını sık sık incelemenizi öneriyoruz.