MÜZİK

2016’nın En Doyurucu Konserleri

Müziğin insanlar üzerindeki pozitif etkisi onlarca kez test edildi ve onlarca kez kanıtlandı. “Müzikle Terapi” tıp dünyası tarafından da test edildi, onaylandı. Aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamaya gerek yok ama son bir kez şunu hafızamıza kazıyalım:

“Müzik Ruhun Gıdasıdır”

İyi ki de öyledir. Yaz aylarına dair konser haberleri gelmeye başladıkça mutluluktan midemizde kelebekler uçuşmaya başladı bile.

Butterflies_in_my_Stomach_by_chuibar

2016’daki favorilerimizi açıklıyoruz…

Kalemi kağıdı alın, vereceğimiz konser tarihlerini masanıza post-itleyin. Sonra “Biz duymadık görmedik” demeyin. 

Biletix 2016 konserleri

Hayaldi gerçek oldu: Bu gıdaların enerji değerleri yüksek ama kalorisi yok! ;)

☕️Sabah kahvesi olarak Hozier

Yaptığımız araştırmalara göre, kahvenin yanında en çok dinlenen şarkı “Take me to church” olmuş. (Instagram’daki hashtaglerin yalancısıyız.) Bu şarkıyı tekrar tekrar dinlediğiniz, gittiğiniz her yerde duyduğunuz günlerin acısını bu konserde çıkarabilirsiniz. Kim bilir Hozier nasıl yakışıyor sahneye? ?

Hozier - Take Me To Church

?Gözlerinizi kapatın ve lezzetli bir öğle yemeği düşünün: PJ Harvey

8 Haziran PJ Harvey konserini duyunca siz de bizim gibi ayılmalar, bayılmalar, sevinmeler yaşadınız mı? Biletler satışa çıktığında, sanki çok açken, muhteşem bir öğle yemeğinin kokusunu almış gibi hissettik. Size tavsiyemiz, bu konser için biletinizi şimdiden alın. Çünkü açken sen, sen değilsin.

PJ Harvey - Down By The Water

?Akşam yemeklerinin en klası: Sigur Rós

Müzik ruhun gıdasıysa, Sigur Rós proteini yüksek bir akşam yemeğidir. Deneysel müzik ile beslenmek isteyenlerin heyecanla beklediği Sigur Rós konseri 11 Haziran’da. Bilet konusunda yine hazırlıklı olmanızda fayda var. Bu doyurucu konserden mahrum kalmanızı istemeyiz.

Sigur Rós - Ekki múkk [Official Music Video]

?Tatlı niyetine de M83

M83 dinlerken siz de zamanda yolculuk yapıyor hissine kapılıyor musunuz? Tadı damağımızda kalan M83 şarkılarını sonunda canlı canlı dinleyebileceğiz. Yılın en merak edilen performanslarından birine tanıklık etmek istiyorsanız biletleri bu linkte bulabilirsiniz.

M83 'Midnight City' Official video

 

Şu konser haberlerine uzaktan bakınca Sziget Festivali’nin line-up’ı gibi duruyor.
Bu yaz çok bereketli geçeceğe benziyor. Gün geçtikçe, heyecandan dilimizi yutacağımız başka konser haberlerinde görüşmek üzere…

Son bir tavsiyem var, ruhunuzu doyuracak konserleri takip etmeye ve size iyi gelen müzikleri dinlemeye devam edin. Çünkü ses dalgalarının sahip olduğu enerji, sandığınızdan daha etkili. Vücudunuzun, beyninizin bu titreşimlerle beslenmeye ihtiyacı var. Müziğin bir terapi olduğunu unutmayın!

feedthesoul_cd2-copy