MÜZİK

14 Şubat için 14 Tüyo

Romantik olmayanların aforoz edildiği 14 Şubat yaklaştıkça, her yerde kalpler, ayıcıklar, çifte kumrular, kırmızı güller, çikolatalar, parfümler, yüzükler çıkıyor karşımıza. Sence de fazla sinir bozucu değil mi?

giphy

Kırmızı gül klişelerini unutalım ve etkinlik canavarları olarak daha yaratıcı olalım!

İşte 14 Şubat için başka yerde bulamayacağınız  14 tüyo!

1- Bu Yıl Sevgililer Günü 21 Şubat!
Aşkın kitabını Sheakspear zaten yazmış. Romeo ve Juliet dururken Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. 21 Şubat’ta başlayacak olan müzikale sevgilini götürerek, onların aşkından ilham alabilirsin.

2-En sevdiği şarkıyı canlı dinlesin!
Diyelim ki sen tam bir OneRepublic hayranısın. Counting Stars şarkısını canlı dinlemek en büyük hayalin. Sevgilin sana OneRepublic bileti alsaydı mutluluktan vuvuzela çalardın :) O zaman sen de aynısını ona yapabilirsin. En sevdiği sanatçıyı düşün ve onun konseri için bilet al.

3-Büyük düşün!
En sevdiği sanatçı ya da grup Türkiye’ye gelmiyorsa o zaman daha büyük düşünüp onu hem tatile hem konsere götürebilirsin. “Mesafeler Engel Değil Aşk Yoluna” :)

4-Kes, Biç, Yapıştır!
Aşk emek ister. Şimdi kimse ağız, burun kıvırmasın; aşk gerçekten emek ister! O zaman al fotoğraflarınızı eline, anılarınızı da bir kenara yaz. Aşkınızın hikayesini kendin oluştur. İstersen şöyle anlamlı bir klip de yapabilirsin. Bu kadar profesyonel olmasına gerek yok… Maksat her detayı hatırlamak!

Wilkinson - Afterglow

5-En renkli aşk hangisi?
Aşkın bin bir türlü hali var. Aşkın en renkli ve en romantik hali için onu resim atölyesine götürebilirsin. Al sana tablo gibi aşk :)

sevgililer

 

6-Alışmak sevmekten daha mı zor geliyor?
Onca yıldır tüm aşklara tanıklık eden Selami Şahin, sizin de 14 Şubat’ınıza eşlik etsin.

Selami Şahin - Alışmak Sevmekten Zor / #akustikhane #sesiniac

 

7-Sensiz Olmaz!
14 Şubat sabahı sevgilini bu şarkıyla uyandır.

Bülent Ortaçgil ve Bulutsuzluk Özlemi konseri için aldığın bileti de, üzerine post-it ile küçük bir not yazarak hediye edersen, tadından yenmez!

 

 8-Kimseyi Tanımadım Ben Senden Daha Güzel!

Duman - Senden Daha Güzel

Eğer böyle bir iddian varsa Duman konserinde gözlerinin içine baka baka bu şarkıyı söyle!

 

9-Is this Love?
Diyelim ki reggae hayranı bir sevgilin var.

Bob Marley - Is This Love

O zaman hemen onun çok seveceği bir sırt çantası alıyorsun; içini sevdiği yiyecek ve içeceklerle dolduruyorsun. Sahilde hediyesini veriyorsun ve ardından onu bu konsere götürüyorsun!

10-Kendi hediyeni kendin tasarla!

Benim öyle yeteneklerim yok diyorsan bunun için onlarca web sitesi var, onları biraz kurcalayabilirsin!

11-Bırak, kendi hediyesini kendi seçsin!

Özel günlerin kurtarıcısı olan hediye kartlar da böyle günlerde çok işe yarıyor! Biletix Hediye Kart’la sevgiline eğlence hediye edebilirsin. Unutma; her bilet bir anı!

12-Kalbin yerinde mi?

Kalbinin yerinde olduğunu göstermek için sevgiline !f İstanbul’dan bir film seç! Sevgiliyle film izlemenin yerini başka hiçbir şey dolduramaz.

!f 2015 Reklam Filmi / TV Ad

13-Aşkı bırakalım biraz da meşke bakalım! :)

Malumunuz 2014’ün en çok izlenen videosu “Grinin Elli Tonu” filminin fragmanı oldu. 14 Şubat’ta vizyona girecek olan film de Sevgililer Günü için iddialı bir seçenek olabilir. Sonuçta herkesin aşkı kendine…

Fifty Shades Of Grey - Official Trailer (Universal Pictures) HD

14-Ölü Taklidi Yap!

Son önerimiz yalnızlar için geliyor! Eğer 14 Şubat’ta yalnızsan, ölü taklidi yapıp evde TV karşısında yatmanı ya da sıradan bir Cumartesi gibi arkadaşlarınla vakit geçirmeni tavsiye ediyoruz! Böylece 14 Şubat’ı yok sayabilirsin :)