Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Kali Uchis – Loner

Kali Uchis, Loner'ın klibindeki bütün görsel dünyayı da kendisi kurmuş. Ouentin Tarantino, Scarface filmi, Rosemary'nin Bebeği filminin unutulmaz oyuncusu Mia Farrow bu klip için saydığı ilhamlardan birkaçı.

Kali Uchis müziğe çok genç yaşta, 18 yaşında bir caz grubunda saksafon ve klavye çalarak başlamış. Kameranın önündeki insan olacağını hiç düşünmemiş, hep başkalarına müzik videoları çekeceğini düşünerek ilerlemiş. İlk kaydı Drunken Babble ile rap camiasının beğenisini topladıktan sonra  A$AP Rocky, Snoop Dogg gibi isimlerle çalışmaya başlamış.

Müziğindeki Latin temaları ve İspanyolca sözleri de onu farklı kitlelere taşımış. Günümüzde çağdaş R&B denilen tarza yakın bir müzik yapıyor Kali Uchis. En sevilen şarkılarından Loner’ın klibindeki bütün görsel dünyayı da kendisi kurmuş. Ouentin Tarantino, Scarface filmi, Rosemary’nin Bebeği filminin unutulmaz oyuncusu Mia Farrow bu klip için saydığı ilhamlardan birkaçı.

Mia Farrow – Rosemary’s Baby

Sevdiğimiz isimlerden Jorja Smith ile de ortak birçok şarkı yapmışlar. Hatta birlikte turneye çıkmışlar. Kali, ne kadar fazla göz önünde olmak istemiyorum dese de bu çalışkanlıkla adını daha sık duyacağımız kesin.

Kali Uchis "Loner" - Official Music Video