Günün Şarkısı

John Frusciante RHCP’a Geri Döndü!

John Frusciante 2009 senesinde, "12 yıl boyunca beraber harika işler yaptık ama artık müzik olarak başka şeylerin peşine düşmek istiyorum" diyerek gruptan ayrılmıştı.

John Frusciante eve döndü! RHCP’ın şahsına münhasır gitaristi grupla yolları ayırdığında hayranları yasa girmişti. Bu Peppers asla eskisi kadar acı olmayacak diyenler, elemanlar arasında husumet arayanlar oldu.

Oysa iki taraf da yoluna devam etti. John Frusciante 2009 senesinde, “12 yıl boyunca beraber harika işler yaptık ama artık müzik olarak başka şeylerin peşine düşmek istiyorum” diyerek gruptan ayrıldıktan sonra üst üste çok iyi albümler çıkarttı. Hatta grupla ilişiğini kesmeden The Empyrean albümüyle birlikte RHCP turnesine dahil oldu.

Yokluğunda gruba katılan Josh Klinghoffer ile yola devam eden RHCP, Drake, Post Malone gibi popüler isimlerle birlikte çalışmalar yaptı. Yani yine her jenerasyona uyum sağlayan enerjik bir rock grubu olmaya devam etti.

Vee işte eski dostlar yeniden buluşuyor. John Frusciante’nin dönüşünü Instagram’dan müjdeleyen grubun çocuksu heyecanını her gün attıkları “Döndüğüne hala inanamıyorum!” tadındaki postlarda görebilirsiniz. John ile ayrılık öncesinde Dani Clifornia’da kalmıştık bakalım yeni albümler bizi nereye götürecek?

 

Red Hot Chili Peppers - Dani California [Official Music Video]