Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Selena Gomez – Lose You To Love Me

Justin ve Selena'nın eski aşkı sonsuza kadar konuşulmaya devam edecek gibi...

Selena Gomez’in müzik kariyerinde ne kadar başarılı ilerlediğini burada tekrar etmemize gerek yok. Selena’yı sevenler de, sevmeyenler de onun başarılı kariyeri konusunda hemfikir. Fakat garip olan, bu kadar üretken bir kadının her işinin hala eski ilişkisiyle bağdaştırılması.

Gerçi bu sefer, dinleyenlerine hak veriyoruz. “Lose You To Love Me” şarkısı tam bir aşk manifestosu olmuş. Üstelik zamanlaması da manidar. Klip, Justin Bierber’ın evliliğinin hemen ardından yayınlanıyor. Haliyle tüm hayranları bu şarkının Justin’e yazıldığına emin. Zaten isim vermeden, “Bu şarkı, ayrılığı çabuk atlatıp, başkasıyla yoluna devam edenler için yazıldı demiş.” Daha ne desin? YouTube’ta şarkının altındaki yorumlarda da başka bir konu konuşulmuyor. Hatta Hailey evde yokken Justin’in gizli gizli bu şarkıyı dinleyip üzüldüğünü düşünenler var. :)

Justin ve Hailey çifti ise konuyla ilgili  direkt bir açıklama yapmadılar. Ama söylenenlere göre; geçmişte yaşananların Selena’nın şarkıı üretme sürecinde etkisi olabileceğini ve bunun normal olduğunu düşünüyorlarmış.

Galiba sonsuza kadar Justin ve Selena’nın eski aşkı konuşulmaya devam edecek.

Selena Gomez - Lose You To Love Me (Official Music Video)