Güncel

Yeni Yıl Parkı: Wonder Village İstanbul 2023

Wonder Village İstanbul 2023, ziyaretçilerini ağırlamak için hazırlanıyor!

Yeni bir yıl daha kapımızda! 2024’e sayılı günler kalmışken herkesin içini yeni yıl heyecanı kapladı bile.

365 tertemiz sayfanın bulunduğu yeni bir romana başlamaya hazır mısınız? O zaman sıkı durun, takvimleriniz 1 Ocak’ı göstermeden önce, yeni yıl tutkusunu yaşayabileceğiniz bir etkinlikle karşınızdayız: Wonder Village!

Harikalar Köyü Wonder Village

Küçükçiftlik Park’ın yeni yıl köyü olarak anılan Wonder Village, kar ve sıcak çikolata arasına sıkışmış ve yılbaşı tutkusunu sonuna kadar deneyimleyebileceğiniz benzersiz bir yer…

Dekorasyonundan etkinlik takvimine kadar her bir detayıyla ziyaretçilerini büyüleyen Wonder Village’da Noel Baba’nın özel konuğu gibi hissedeceksiniz!

Peki, Wonder Village’da sizleri neler bekliyor?

Etkinliklerin odak noktasında tabi ki konserler yer alıyor. Sevilen isimlerin canlı performanslarının yanında atölyeler, lezzet köşeleri, atlı karıncalar ve buz pateni pisti gibi yılbaşı günlerinin olmazsa olmazları da konukları karşılıyor. Atölyeler ise başka yerde deneyimleyemeyeceğiniz türden. Kedi ve köpekler için mama kabı boyama, seramik ve mum yapımı, tütsü sarma ve çok daha fazlası.

Wonder Village’da çocuklar için ayrılmış özel oyun alanları da mevcut. Kupa boyama, yılbaşı süsü yapımı ve slime atölyeleri ise çocukların yeni yıl heyecanına ortak oluyor adeta. 10 gün sürecek bu büyülü macerada 2023’ü gülümseyerek arkanızda bırakabilirsiniz, üstelik ailenizle birlikte!

Wonder Village 2023 artık bir hayal değil!

Yeni yıl, yeni fırsatlarla dolu bir başlangıç…

Bu yıl, geleneksel yılbaşı alışkanlıklarınızı bir kenara bırakarak Wonder Village ile yeni yılın tadını çıkarın! Kendinizi keşfedin, hedeflerinizi belirleyin ve yeni yılı en iyi şekilde karşılamak için yaratıcılığınızı kullanın…

21-30 Aralık tarihleri arasında konuklarını ağırlayacak olan Wonder Village İstanbul; sabah, akşam ve tüm gün olmak üzere farklı seans grupları da sunuyor.

Pazartesi hariç haftanın her günü konuklarını ağırlamaya hazırlanan Wonder Village’da bu kez beklenen tek misafir Noel Baba değil. O da ne? Şu geçen ren geyikleri nereye gidiyor? Biletler hızla tükeniyor, geyiklere yetişmek için elinizi çabuk tutun. Şimdiden mutlu yıllar!