Güncel

Yeni Yılda Yeni Deneyim Arayanlar İçin Harika Etkinlikler

Yeni yılda daha renkli anılar biriktirmek ve 2023 benim yılımdı demek için kolları erkenden sıvayalım.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte yapılacaklar listeleri güncellendi. Gerçekleştirilemeyen hedefler ve yeni hayaller tekrar gündeme geldi. Bu yıl farklı deneyimler arayanlar için bazı önerilerimiz var.

Yepyeni deneyimler kazandığınız unutulmaz bir yıl olsun!

Bu eğitimde sanatçı sizsiniz: Masterpiece Etkinlikleri

Yeni yıla yeni şeyler öğrenerek girmekten daha eğlenceli ne olabilir?

2014 yılında Asmalımescit’te kurulan ve oradan pek çok şehre uzanan Studio Masterpiece, sanatın birçok dalına ev sahipliği yapıyor. Her gün yüzlerce kişiyi ağırladıkları sınıflarında keyifli bir atmosferde resim ve heykel sanatının inceliklerini öğrenmek mümkün.

Masterpiece’in güncel olarak hizmet veren 8 şubesi bulunuyor: Galata, Maslak, Maltepe, Göztepe, Ankara, Eskişehir, Kocaeli ve İzmir. Siz de eğitmenler eşliğinde kendi eserlerinizi üretmek isterseniz bu eğitimleri planlarınıza mutlaka ekleyin.

Eğlencenin en renkli hali: WOX İllüzyon ve Oyuncak Müzesi

Tarihi parçalar, koleksiyonlar ve unutulmaz anılar. Yeni yılda müzeleri&sergileri ziyaret ederek ‘’gezerek öğrenme’’ akımına katılabilirsiniz.

Eğitime eğlenceli bir dersle başlamak için ilk durağımız WOX İllüzyon ve Oyuncak Müzesi.

Türkiye’nin ilk illüzyon ve oyuncak müzesi olan WOX, sizleri Mall of İstanbul’daki büyülü dünyasına davet ediyor. Tarihi sayfalarda gezinmiş özel koleksiyonlar, bakkal oyuncakları, ayıcıklar… Bu müzede geçmişin renkli anıları sizi bekliyor.

Türkiye’nin İlk İllüzyon ve Oyuncak Müzesi Kapılarını Açtı

WOX’ta çeşitli oyuncak alanları, illüzyon odaları, parti köşesi ve ropeplay gibi birçok deneyim bulunuyor. Sonsuz yansıma, ters oda ve paralel yüzler… WOX’un büyülü dünyasının kapıları her yaştan ziyaretçi için açık. Tek şart oyuncakları sevmek ve sihre inanmak. Sonrası rengarenk ve unutulmaz anılar… Oyuncakların tarihi yolculuğuna şahit olmak ve gerçekliği sorgulayacağınız bir illüzyon deneyimi yaşamak için adres Mall of İstanbul, Başakşehir.

Kuş bakışı bir deneyim: Kapadokya Balon Turu

2023’te Türkiye’nin büyüleyici noktalarına seyahat etme planlarınız varsa buna Kapadokya’dan başlayabilirsiniz. 60 milyon yıllık tarihi topraklarda, büyüleyici peri bacalarında unutulmaz anlar sizi bekliyor. Şehrin yerel lezzetlerini tadını çıkarırken Balon turuyla şehri kuş bakışı seyretmeyi ihmal etmeyin.

Profesyonel bir ekip tarafından düzenlenen Kapadokya Balon Turu, gezinizi unutulmaz kılmak için tüm hizmetleri sunuyor. 1 saatlik balon uçuşu, araçla transfer, yolcu uçuş sigortası, iniş sonrası ikramlar ve isme özel uçuş sertifikası… Kapadokya’nın eşsiz manzarasıyla taçlanan organizasyonda tek kural anı yaşamak.

Kahkalarınız hazırsa: Beşiktaş Kültür Merkezi

Evlerde kapalı kaldığımız, sayısız film ve dizi izlediğimiz zamanlar artık geride kaldı. Hayata dokunmak ve izlerken yaşayabilmek için yeni yılda sizleri BKM sahnesine davet ediyoruz. Yeni yıl için BKM’den sizlere müjdeli haber: Ülkenin en sevilen lokomotif gösterileri Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ve Güldür Güldür Show yeni sezonda da yepyeni skeçlerle sahnede olmaya devam edecek.

Stand-up gösterileri, çocuk etkinlikleri ve tiyatrolarla şehrin komedi merkezinde kahkaha sesleri hiç kesilmiyor. Zorla Güzellik Olmaz, Uğur Yücel – Neyzen Tevfik ‘’Hiç’’, Berfu & Eser Yenenler – Çift Terapisi ve Esra Dermancıoğlu – Biri Flört mü Dedi? yılın en beklenen performansları arasında yer alıyor. 2023 sadece gülmekten ağladığınız bir yıl olsun…

Her konser ayrı bir deneyim!

Konserleri hatırlatmadan geçmek istemeyiz. Sevdiğiniz isimler sahnede favori şarkılarınızı söylerken onlara eşlik ettiğiniz anlar, hayat boyu unutamayacağınız bir deneyim olarak kalacak… Unutmayın her konser ayrı bir deneyimdir!