Güncel

Türk Telekom Selfy ve Biletix’ten Cumaları Neşelendiren Kampanya!

Türk Telekom Selfy ve Biletix’ten bomba bir kampanya!

Türk Telekom Selfy ile Cuma günleri Biletix’ten 300 TL’ye kadar yapılan tüm bilet alışverişlerinde %25 indirim ayrıcalığı sizleri bekliyor! Müzik, sahne, spor, aile ve eğitim kısaca her kategorideki etkinliklerde geçerli olan kampanyanın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

Kampanya Ayrıntıları Nelerdir?

Türk Telekom Selfy üyelerine özel olan kampanyada Selfy üyeleri Biletix’ten 300 TL’ye kadar yaptıkları tüm bilet alışverişlerinde %25 indirim kazanıyor!

Biletix üzerinden bir alışverişte satın alınan bilet toplamı 300 TL’nin altındaysa toplam tutarın %25’i kadar, 300 TL ve üzeri ise toplam 75 TL indirimden sadece Türk Telekom Selfy mobil hat sahipleri yararlanabiliyor…

Kampanya 31.12.2023 tarihine kadar www.biletix.com adresindeki Biletix internet sitesi üzerinden sadece Cuma günleri yapılan bilet alımlarında geçerlidir!

Ayrıca bilet iadesi; kredi kartının iptali, kaybolması veya çalınması; etkinliğin ertelenmesi veya iptali ve benzeri durumlarda www.biletix.com internet sitesinde belirtilen “Kullanım Koşulları” ve “Biletix etkinlik politikaları” geçerlidir.

Kampanya kapsamında alınan biletler, üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, biletin ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan bilet, reklam, yarışma ve çekilişler de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz.

Peki, kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

Öncelikle kampanya sadece Selfy üyelerine açık; hala üye değilseniz SELFY yazıp 4545’e göndermeniz gerekiyor!

“Ben çoktan Selfy’liyim!” diyorsanız, Türk Telekom uygulamasında Bana Özel alanından ya da BILETIX yazarak 6262’ye gönderip şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra www.biletix.com adresinde ödeme sayfasında ilgili alana girerek indirimden faydalanabilirsiniz!

Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Detaylı bilgi için https://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/selfyden-biletix-kampanyasi adresini ziyaret edebilir veya Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Unutmayın ki %25 indirim sadece Cuma günleri, www.biletix.com adresinden alacağınız biletlerde geçerli olacaktır!

Ek olarak kampanya, Biletix bünyesindeki diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Önemli Detaylar

Türk Telekom Selfy üyelerine özel olan bu kampanya, bazı etkinlikler dışında ki birçok etkinlik biletini kapsıyor. Aşağıda kampanyanın geçerli olmadığı durumları sizler için sıraladık:

  1. Biletix Hediye Kart ve spor kulüplerinin sezon kart satışları ve organizatörlerin rıza göstermediği etkinlikler kapsam dışıdır.
  2. “Turkcell Vadi” adlı etkinlik mekanında gerçekleşen etkinlikler kampanya kapsamı dışındadır.
  3. Kampanya; Biletix Hediye Kart, BKM Ekspress ve Masterpass ile yapılan alımlarda geçerli değildir.
  4. Kampanya taksitli alışverişlerde geçerli değildir.

Kontenjanlarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutun!