Güncel

Işıl ışıl bir gösteri: “Slava’s Snow Show”

Büyülü bir mucize: "Slava's Snow Show" İstanbul'a geliyor!

1993’ten bu yana 120’den fazla ülkede sahne alan ve Londra Times tarafından “Dünyanın en iyi palyaçosu” olarak tanımlanan “Slava’s Snow Show”, Piu Entertainment ve Zorlu PSM organizasyonu ile İstanbul’a geliyor!

30 yılı aşkın süredir 12.000’den fazla performans ile 10 milyon seyirciye ulaşan ve her saniyesinde sihrin ön planda olduğu bir dünyanın kapılarını aralayacağınız Slava’s Snow Show’u mercek altına alıyoruz!

“Slava’s Snow Show” nasıl bir efsane haline geldi?

Slava’s Snow Show; 1993’ten bu yana düzinelerce ülkede, yüzlerce şehirde, binlerce performansla izleyicilerin hayal gücünü büyüleyen ve güçlendiren zamansız bir teatral şiirsel gösterisidir.

Slava's Snowshow - New Official Trailer [HD]

İzleyenleri çocukluk zamanlarına geri götüren bu büyülü performansta palyaçoluğun, hayatın içindeki gündelik saçmalıkları tasvir etmek için kullanılmasını anlatıyor…

Berlin Duvarı’nın yıkılmasının ardından tiyatro kumpanyası dünya çapında üne kavuştu ve 90’ların başında oldukça popüler bir hale geldi!

İzleyicilerin yetişkinlik hapishanesinden kurtulmalarına ve unutulmuş çocukluklarını yeniden keşfetmelerine yardımcı olan bu gösteri, 30 yılı aşkındır hayatı aptalca kutlamanın verdiği zevki sahneye taşımaya devam ediyor…

12.000’den fazla performans ile 10 milyon seyirciye ulaşan ve her saniyesinde sihrin ön planda olduğu bir dünyanın kapılarını aralayacağınız Slava’s Snow Show hakkında daha detaylı bilgi öğrenmek için şovun sitesine göz atabilirsiniz.

Dünyaca ünlü şov “Slava’s Snow Show”, İstanbul’a geliyor!

Gelmiş geçmiş en ilham verici kar gösterisi “Slava’s Snow Show”, Piu Entertainment ve Zorlu PSM organizasyonuyla yoğun talep üzerine 28 Şubat – 3 Mart tarihlerinde yeniden İstanbul’a geliyor!

Slava's Snow Show - 28 Şubat & 3 Mart / Zorlu PSM

Tony Ödülleri’nde En İyi Özel Teatral Etkinlik dalında aday gösterilen, Drama Desk Ödülleri’nde Eşsiz Teatral Deneyim ödülü, Londra’dan New York’a, Avustralya’dan Meksika’ya uzanan ve 20’den fazla uluslararası ödüle layık görülen “Slava’s Snow Show”, dünyanın en önemli performans sanatçılarından Soytarılar Akademisi kurucusu Slava Polunin ve ekibi ile hayal gücünüzün sınırları yeniden çizilecek!

Akıl sınırlarını zorlayan bu şovu canlı izleme fırsatını kaçırmayın, şimdiden iyi eğlenceler!