Güncel

Sezon Başladı!

Eylül ayıyla birlikte yeni albümler, yeni klipler ve yeni konserlerle sonbahara hızlı bir başlangıç yaptık. Hepsini tek bir listede toplayalım. Hiç birini kaçırmanızı istemeyiz!

İşte yeni sezonun yeni haberleri…

Nick Cave’in yeni albümü Skeleton Tree’yi anlatan film One More Time With Feeling’i, İKSV sayesinde tüm dünyayla aynı anda izledik. 3D formatında çekilen siyah beyaz film, bizleri de ünlü sanatçının yaşadığı drama ortak etti. Albümün tamamını buradan dinleyebilirsiniz.

Bu yıl Filmekimi’nin 15. yılı! Posterlerinde ünlü isimleri gördüğümüz festival, yine dopdolu bir programla sinemaseverlerin karşısında. Unutmayın; genel satış 1 Ekim 10:30’da başlıyor!

filmekimi_2016

Leonard Cohen 82. doğum gününde yeni bir şarkı yayınladı. “You Want It Darker” Leonard Cohen’in karanlık sesine bir kez daha bizi hayran bıraktı.

Leonard Cohen - You Want It Darker (Audio)

Kings Of Leon, Ekim ayında yayınlayacağı “Walls” isimli albümünden aynı adlı şarkının videosunu Youtube üzerinden paylaştı.

Kings Of Leon - WALLS (Official Music Video)

Tom Odell’in son albümü Wrong Crowd’dan bir video daha geldi.

Tom Odell - Here I Am (Official Video)

Indie sevenlerin favorisi Empire Of The Sun da yepyeni eğlenceli bir kliple sonbaharı karşıladı.

Empire Of The Sun - High And Low (Official Video)

Yeni sezonda en radikal kararları Lady Gaga almış olacak ki yepyeni bir tarzla karşımıza çıktı. Yeni klibi Perfect Illusion’ın etkileri hala sürüyor.

Lady Gaga - Perfect Illusion (Official Music Video)

Hayranlarını mutlu eden gruplardan biri de Metallica! Kendilerine yakışır uzunluktaki yeni videolarını dün yayınladılar.

Metallica: Moth Into Flame (Official Music Video)

Gelelim yeni sezonun konserlerine…