Güncel

Seyretix nedir? Nasıl kullanılır?

Etkinlikleri online izlemene olanak tanıyan canlı yayın platformu olan Seyretix ile online etkinliklere bilgisayarından, telefonundan, tabletinden veya akıllı televizyonundan katılabilir, dilediğin her yerden etkinlikleri izleyebilirsin.

Seyretix’i nasıl kullanırım?

Online etkinliklere nasıl bilet alabilirim?

Satın alma işleminden sonra sana 10 haneli bir kod göndereceğiz. https://www.seyretix.com/ sayfasında yer alan ilgili etkinliğin izle butonuna tıklayıp izleme sayfasına yönleneceksin. Karşına çıkan “Etkinlik Bilgileri” bölümünde etkinlikle ile ilgili izleme süresi gibi detaylı bilgilere ulaşabilirsin. “Player” alanında yer alan “Access Code” kısmına 10 haneli izleme kodunu girdikten sonra “Ben robot değilim” seçeneğini işaretlemeli ve “Submit” butonuna tıklamalısın. Eğer etkinlik başlama tarihi gelmiş ise “player” alanı açılacak. Sağda bulunan “play” tuşuna basarak etkinliği izlemeye başlayabilirsin. Videoyu durdurabilir, geri alabilir veya ileri sarabilirsin. İstediğin zaman çıkıp, sonra (belirtilen süreler içerisinde) izlemeye devam edebilirsin.

Henüz izleme tarihi gelmemiş etkinliklerde “player” ekranı açılmaz. Etkinliğin başlama zamanı ile ilgili detaylı bilgilere ekrandan ulaşabilirsin.

Online bir etkinliğe bilet satın aldıktan sonra izlemek için ne kadar sürem var?

Tüm etkinliklerin izleme süresi birbirinden farklıdır. Bu süreyi öğrenmek için ilgili etkinliğin sayfasındaki bilgileri okuyabilirsin.

 

Sistem gereksinimleri nelerdir?

Gösterimleri, internet tarayıcıları üzerinden izleyebilirsin. Teknik olarak en iyi sonuçlar, Google Chrome üzerinden alınmaktadır. Gösterimler Chrome’u çalıştırabilen tüm Windows, Mac, Linux tabanlı bilgisayarlardan, Android tablet ve telefonlardan, iPad ve iPhone’dan izlenebilir. Chrome üzerinden Chromecast ve Airplay ile televizyona yansıtılabilir. Smart TV’lerden yine Chrome aracılığıyla seyredilebilir. Eğer cihazın Chrome’u çalıştırmıyorsa farklı bir tarayıcıyla denemelisin.

Şifre emaili gelmedi. Ne yapmalıyım?

Haftanın her günü 10.00-17.00 saatleri arasında 0 850 755 55 55 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsin. Dilersen, talep formu doldurarak da destek isteyebilirsin: https://help.biletix.com/hc/tr

Bağlantı koparsa veya elektrik giderse aynı kodla tekrar girebilir miyim yoksa şifre tek kullanımlık mı?

Evet. Bağlantın koparsa veya elektrik kesintisi yaşarsan, izleme süresi geçmediği sürece aynı kod ile giriş yapabilirsin.

Seyretix’te konserde tiyatro oyunlarına kadar farklı janradalarda onlarca etkinlik seni bekliyor. İncelemek için tıkla, canlı etkinlik deneyimini evinin konforunda yaşa.

Önemli bilgilendirme

Online gösterimler için aldığın biletler kişiye özeldir. Alınan biletlerle etkinliklerin restoran, kafe, otel lobileri, bar vb. ev dışı yerlerde izleyicilerin toplu olarak izleyebileceği şekilde gösterilmesi yasaktır. Online olarak izleyeceğin etkinliklerden bir görüntüyü kaydetmenin veya herhangi bir görüntünün fotoğrafını veya videosunu çekerek sosyal medya ve benzeri kanallar üzerinden paylaşmanın yasak olduğunu, bu kurala uyulmadığı durumda yasal işlem başlatılabileceğini önemle hatırlatırız.