Güncel

PUBG Mobile Dünya Şampiyonası için Geri Sayım Başladı!

PUBG Mobile tutkunlarına müjde! PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Aralık’ta başlıyor!

Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PUBG Mobile, adrenalin dolu savaş arenaları, uçsuz bucaksız stratejileri ve nefes kesen oyun dinamikleriyle oyun dünyasında eşi benzeri bulunmayan bir deneyim sunuyor…

Müjdeli haberimize geçmeden önce PUBG Mobile evrenini daha yakından tanıyalım. Paraşütleri hazırlayın, inişe geçiyoruz!

PUBG 101: Arenalar ve Oyun Modları

PUBG Mobile, oyuncular için oldukça zorlu sanal savaş alanlarına sahip. 100 kişiden oluşan bir grup oyuncunun, ölüm kalım mücadelesi verdiği PUBG sahalarında amacımız harita üzerinden silahlar toplamak ve bu silahlarla düşmanları alt etmek. Hız, strateji ve nişancılık becerileri ise PUBG Mobile’da ihtiyacımız olan asıl anahtarlar. Oyuna asıl heyecan katan detay ise sürekli daralan benzersiz harita tasarımı… Kısacası PUBG Mobile’da adrenalin her zaman üst seviyelerde!

PUBG Mobile, oyunculara farklı oyun modları da sunuyor. En temel oyun modu ise herkesin bildiği Battle Royale modu. Battle Royale’de tek yapmanız gereken şey son kalan oyuncu olmak ve takımınıza puan kazandırmak. Sınırlı zamanlı etkinlikler ve hızlı tempolu arcade oyunları gibi özel oyun modları da PUBG’nin gizli cevherleri arasında yer alıyor.

PUBG’de heyecan hiç bitmez… Burası PUBG Mobile burada her şey gerçek!

PUBG Mobile ile Sosyalleşin!

PUBG Mobile’ın en sevilen özelliklerinden biri de çevrim içi oyun deneyimini en eğlenceli şekilde sunması. Arkadaşlarınızla veya dünyanın öbür ucundaki oyuncularla takım halinde oyunlar oynayabilirsiniz.

Yani PUBG’de sadece beceriler değil, takım çalışması da konuşuyor. Arkadaşlarınızla birlik olarak düşmanları alt edebilir ve oyundan zaferle ayrılabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek ve sosyal bağlantılar kurmak ise PUBG’nin bonuslarından.

PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Başlıyor!

Tüm oyun severlerin merakla beklediği PUBG Mobile Dünya Şampiyonası için nefesler tutuldu! 8-9-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvasının ev sahibi ise Ülker Spor ve Etkinlik Salonu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında büyük bir coşkuyla karşılanan dev organizasyonda 3 milyon dolarlık bir ödül havuzu bulunuyor. Turnuvaların son şampiyonunun Türk e-spor takımı S2G Esports olması ise Türk oyun severler için ayrı bir gurur kaynağı.

Bu yıl da turnuvada tam 16 PUBG Mobile e-spor takımı karşı karşıya gelecek. Sadece en iyi olanların hayatta kalabildiği karşılaşmalar, üç gün boyunca devam edecek. Karşılaşmaların ilk gününde Türkiye’nin en sevilen rap sanatçısı Ceza sahne alırken, son günde kapanışı pop müziğin başarılı ismi Hadise yapacak.

Etkinlikler, özel sürprizler ve hediyelerle dolu üç gün sizleri bekliyor! 6 Ekim’de satışa çıkan biletler hızla tükeniyor, bizden söylemesi.