Güncel

Pazartesi Sendromuna İlaç Gibi Gelecek 5 Etkinlik!

Üzgünüz ama yarın Cuma değil! Yarından sonra da Cuma değil… Bir sonraki Cuma’ya tam 5 gün var! Haftanın ilk günü biraz sendrom yaratıyor maalesef.

E hadi o zaman, bir bakalım bu Pazartesi’yi nasıl eğlenceli hale getirebiliriz?

Fil’m Hafızası Presents: Blue Monday hosted by Şirin Soysal

blue monday

Her etkinliğinde sürpriz bir tema ile kafa açan Fil’m Hafızası’nın bugünkü konuğu Şirin Soysal! “Hem sinemayla ilgileniyorum, hem de caz dinlemeyi seviyorum” diyorsanız bu etkinlik size baldan tatlı gelecek! Bence hiç teraddüt etmeyin ve kısa film gösterisiyle başlayıp, kabareye dönüşecek bu etkinlik için bir bilet alın kendinize!

Harbiye Açıkhava’da Göksel

Türkçe Pop müziği sevmiyorum, sevemiyorum diyenleri bile son albümüyle etkileyen Göksel, bu akşam Harbiye Açıkhava’da sahnede olacak!

Göksel -UZAKTAN [2012]

11. Bach Günleri bugün başlıyor!

11. Bach Günleri

Klasik müziği sevenler ve kendini klasik müziğe bırakmak isteyenler, 11. Bach Günleri konserleri bu akşam size kucak açıyor! Natalia Gutman bu akşam viyolonsel ile aşk yaşamanıza sebep olabilir, dikkat!

Karadeniz Müziğine Yelken Açabilirsiniz!

karmate

Karadeniz müziği herkese hitap etmez diye düşünüyorsanız yanılıyorsanız. Karmate, Karadeniz Müziği’nin en genç ve en yetenekli gruplarından biri. Karadeniz müziğini akustik enstrümanlarla yeni bir boyuta taşıyan Karmate, bu akşam BKM Mutfak Sahne’de olacak!

 

Yarının Oyunları!

sabahattin yakut

Haydi gelin bu akşam bir değişiklik yapın ve “Ne yazacağını, yöneteceğini, oynayacağını bilmeyen yazar, yönetmen ve oyuncular” tarafından oynanan bir oyunu izleyin. Sonunun nereye varacağı bilinmeyen yolculuklar bazen tahmin edildiğinden daha eğlenceli olabiliyor, öyle değil mi?