Güncel

One Love Festival Programını Açıkladı!

Uzun zamandır beklediğiniz isim bu festivalde olabilir.

One Love Festival Biletleri

One Love 15. yılında iki mekana yayılan heyecan verici bir programla geliyor! Gündüz Parkorman’da başlayan konserler, sabahın ilk ışıklarına kadar Volkswagen Arena’da devam ediyor. Biletinizi şimdiden almanızı öneririz.

Years&Years

İlk albümlerinden itibaren müzik listelerinin tepelerinden düşmeyen genç grup Years&Years festivalin ana sahnesinde olacak. Kariyerine indie filmler ve TV serileriyle başlayıp sonrasında müziğe atılan solist Olly Alexander artık grubun hayranları tarafından ilahlaştırılan bir figüre dönüştü. Yaratıcı kliplerinin yanı sıra, sahnedeki başarılarıyla da övgüler alan Years&Years kaçırılmayacak bir konser.

Years & Years - King (Official Video)

The Blaze

Paris çıkışlı house müzik ikilisinin müzik maceraları enteresan. İki kuzen içlerinden Jonathan’ın okul projesi olarak çektiği kısa filme müzik yapmak için işe koyuluyorlar. 2015’de çektikleri film Virile Youtube’da hızla yayılınca, bu işte gelecekleri olduğunu düşünüp devam ediyorlar. O zamandan bu yana kısa film kalitesinde klipleriyle ve melankoliye yakın bünyelere hitap eden ritimleriyle bolca ödül kazandılar.

The Blaze - TERRITORY (Official Video)

 

Michael Kiwanuka

Soul müzik sevenlerin radarından kaçmayan bir isim Michael Kiwanuka. Big Little Lies dizisindeki şarkısıyla daha geniş kitleye hitap etmeye başlayan Ugandalı müzisyen festivalin caz müziğe en yakın isimlerinden.

Michael Kiwanuka - Cold Little Heart

Oh Land

Türkiye’yi pek seven müzisyenlerden Oh Land yeni şarkısı Human Error ile yine kalbimizi kıracak kadar tatlı sesiyle şakıyor. Yeni albümü Earth Sick için en kişisel albümüm diyen Danimarkalı vokalist, geçtiğimiz yıl yaşadığı bazı acıları müzik sayesinde atlattığını söylüyor.

Oh Land - Human Error (Live Acoustic Performance)

Jungle by Night

Amsterdam’dan çıkan kollektif dans grubunun canlı performansı merak uyandırıyor.

Jungle by Night - El Miraglo (Village Sessions)

Programda açıklanan diğer isimleri aşağıda görebilirsiniz ama her an yeni bir grup da eklenebilir. Takipte kalın!

Ezhel
Büyük Ev Ablukada
Gaye Su Akyol
Palms Trax
Dekmantel Soundsystem
Black Merlin
Skinny Pelembe
Max Abysmal
Gözyaşı Çetesi
Ati ve Aşk Üçgeni
Kamufle & brothers
Ferhat Albayrak
Kerem Akdağ
Ece Özel
Hedonutopia
In Hoodies
Al’York
Ikaru
Mind Shifter