Güncel

Müzik ve kahkaha yeniden buluşuyor: Ata Demirer Gazinosu başlıyor!

Türkiye’nin en ünlü komedyenlerinden biri olan Ata Demirer, komediyi gazino konsepti ile birleştiriyor!

İlk kez 2021 yılında sahnelenmeye başlayan Ata Demirer Gazinosu, 3 yıllık uzun bir aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor…

Adeta bir ‘’komedi gazinosu’’ yaratan Demirer, şarkılar ve şakalarla süslediği gösterisini yeniden sahnelere taşıyacak!

Bu benzersiz konseptin detaylarını incelemeye ne dersiniz? Ama önce Ata Demirer 101!

Ata Demirer’in kahkahalarla ördüğü kariyeri

Oyuncu, müzisyen ve komedyen kimlikleriyle tanıdığımız Ata Demirer, 1972’de Bursa’da dünyaya geldi.

Müziğe olan ilgisini çocukken keşfeden Demirer, yeteneğini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Türk Müziği bölümü ile taçlandırdı. İstanbul’da geçen öğrencilik yıllarında adım adım müzik kariyerine de giriş yapan sanatçı, aynı yıllarda bar komedyenliği yapmaya başladı.

Grup Vitamin üyesi Gökhan Semiz’in desteği ile barlarda stand-up gösterilerine başlayan Ata Demirer, E.Ş.E.K tiyatro grubu sayesinde ilk profesyonel stand-up gösterisini de gerçekleştirdi. 1995 yılında Dormen Tiyatrosu’nun kapılarından geçen Demirer, Komik Para isimli oyunda rol alarak adını duyurmayı başardı.

Uğur Yücel ile yollarının kesişmesi ise sanatçının kariyerinde bir dönüm noktası oldu.

1998’de Leman Kültür’de Tek Kişilik Dev Kadro ismini verdiği gösterisine başlayan Demirer, stand-up kültürüne adını altın harflerle yazdırdı.

Yılların eskitemediği ve hala izlenmeye devam eden Avrupa Yakası isimli dizide hayat verdiği Volkan karakteri ise sanatçıya asıl ününü kazandıran projesi oldu!

Beyaz perdede Ata Demirer rüzgarı

2010’lu yıllarla birlikte sinema sektörüne de giriş yapan Demirer, kamera önü oyunculuğundaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

Eyvah Eyvah ismini verdiği film serisiyle milyonlarca komedi tutkununu sinema salonlarına taşımayı başaran oyuncu, komedi sektöründe adeta bir ikon yarattı.

Eyvah Eyvah - Ayarımı Bozdu

2012’de vizyona giren Berlin Kaplanı isimli film de en az Eyvah Eyvah serisi kadar sevildi. Başarılı sanatçı, takip eden yıllarda birçok sinema projesine daha imza attı. Niyazi Gül Dörtnala, Olanlar Oldu, Hedefim Sensin, Bursa Bülbülü ve Bir İhtimal Daha Var isimli sinema filmleri, milyonlarca izleyici tarafından izlendi. Demirer, hayat verdiği karakterlerle Türkiye’nin komedi ihtiyacını karşıladı adeta!

Başarılı sanatçı, bu kez onu görmeye alışık olduğumuz yere, sahneye dönüyor…

Ata Demirer Gazinosu ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Demirer, kapalı gişe oynayan gösterisiyle ülkenin kahkaha deposunu yeniden dolduracak gibi!

İşte detaylar…

Bir komedi gazinosu meselesi

Gazino kültürünü, stand-up ile birleştiren Ata Demirer, ilk kez 3 yıl önce sahnelediği projesini yeniden sahnelere taşıyor…

DenizBank Açıkhava Konserleri - Ata Demirer Gazinosu

Ata Demirer Gazinosu ismini verdiği gösteride; yepyeni şarkılar, şakalar ve tabii ki unutulmaz klasikler izleyicileri bekliyor olacak. Türk müziğinin her durağında soluk alabileceğiniz bu muhteşem performansa, Taşkın Sabah’ın yönettiği bir orkestra eşlik edecek.

Sanatçının özenle hazırladığı repertuarı ile geçmişe doğru küçük bir tura çıkacaksınız.

Müziğin kahkahalara esir düştüğü unutulmaz bir gazino gecesi için biletlerinizi şimdiden alın!