Güncel

İlk Buluşma İçin En Uygun 5 Etkinlik!

Küçük bir sandviç hazırlamak için MSA
Yeni tanıştığın insanı daha yakından tanımak ve onunla eğlenceli vakit geçirmek mi istiyorsun? O zaman ona MSA Workshoplarından birini hediye edebilirsin. Mesela, sandviç ve wrapler hazırlarken zamanın nasıl geçtiğini anlamadan partnerin hakkında küçük tüyolar öğrenebilirsin.

Birlikte harika tablolar yapın!
Studio Masterpiece’in etkinlikleri, ilk buluşma için birebir! 3 saat boyunca tablo yaparken doya doya sohbet edebilir ve seansın sonunda yarattığınız tablolarla ilk buluşmanızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Sergi üstüne mis kokulu bir kahve!

Deniz kenarındaki galeriler ve müzeler ilk buluşma için en ideal yerler. Önce sergiyi gezdir sonra da ona en sevdiği kahveyi ısmarla. Sohbet etmek için daha iyi bir plan olamaz.

Eğer daha hareketli bir plan istiyorsan seni Taksim’e alalım.

Hazır kalbin hızlı hızlı çarpıyorken…
Babylon, kimsenin hayır diyemediği mekanlardan biri. Eğer yanındaki insanla doya doya eğlenmek istiyorsan hiç durma, hemen Babylon’a. Yeni başlayan heyecanınıza Emiliana Torrini’den daha iyi kimse eşlik edemez.

Emilíana Torrini - Jungle Drum (Official Video)

Hayal gibi bir akşam için…
Bulutsuzluk Özlemi’
nin eskimeyen şarkılarına kim hayır diyebilir ki? İlk buluşmanızda bir tatsızlık yaşamaktan korkuyorsan o zaman Beyoğlu Hayal Kahvesi’ndeki Bulutsuzluk Özlemi konseri senin için güvenli bir sığınak olabilir.

Bulutsuzluk Özlemi - Sözlerimi Geri Alamam / @akustikhane