Güncel

Grammy Ödülleri 2021 – Gözden Kaçanlar

Grammy ödülleri, Los Angeles’ta sahiplerine kavuştu.

Kimin ne ödül aldığını hepinizin öğrendiğini düşündüğüm için, bugün daha çok Grammy dedikodusu yapacağız.

En iyi pop solo performansı ödülünü alan Harry’den başlayalım. Ben bu kıyafeti hatırlıyorum bir yerden demiştim. Önce Aleyna Tilki geldi aklıma ama sonra Alicia’yı hatırladım. Clueless filminde hemen hemen aynı ceket vardı üzerinde. Zaten dayanamayıp Instagram’da paylaşım yapmış. Tebrik falan etmiş tabi ama “Bunu önce ben giydim” gibi bir mesaj da sezdim ben.

Ödülleri silip süpüren Beyonce ile devam edelim. Severek dinleyip izliyorum tabi ki aksini söylesem günaha girerim. Ama o küpeler nedir? Kapı tokmağı gibi duruyor. Bence küpeleri de bir ödülü hak etmiş. Hatta yer çekimine karşı duran maskesi bile ödül alabilirmiş. Biz hala iki kat takalım.

Madem küpesi ve maskesi ödül almadı, o zaman 9 yaşındaki kızı Blue Ivy’e de bir ödül verelim demişler. Beyonce’nin Brown Skin Girl klibiyle En İyi Video Müzik Ödülü’nü almış ve Grammy alan en genç isim olarak tarihe geçmiş. Bunların evindeki ödüller için ayrı bir salonları var bence. Eli ekmek tutan herkes bu eve bir Grammy ödülü getirecek! Sen de büyüdün artık Blue Ivy!

“Ayakta alkışlayayım belki görür”
“Benim ödülüm”

En iyi albüm ödülünü üçünce kez kazanan Taylor Swift, çiçek açmış keyifler yerinde. Eski erkek arkadaşlarına yazdığı şarkılarla gönderme yapmasıyla meşhur kendisi biliyorsunuz. Eski sevdiceği Harry ödül alınca ayağa kalkıp alkışlamıştı. Aralarında bir husumet olmamış demek ki. “Gerekirse şarkılarımla söverim, hak edeni de ayakta alkışlarım” diyor sanatçı burada.

Cardi B, En İyi Rap şarkısı ödülünü, Megan Thee Stallion’a kaptırmış, bunun hıncını da sahnede sergilediği garip dans figürleriyle çıkarmış olabilir mi? Doparlan bırakma kendini Cardi B!

Biraz da halay başımız Dua Lipa’yı konuşalım. Türk olsaydı ismi kesin Merve olurdu öyle bir tipi yok mu? Kendisi ödülünü almış, şahane performansını sergilemiş. Aleyna da hemen story’sinde paylaşım yapmış. Şarkıyı elden peçeteye yazıp vermiş Dua Lipa sanki. Dua da görür İnşallah.

Hanımcılık kazanacak! Bu da Dua Lipa ödül aldıktan sonra, Anwar’ın hazırladığı after party’den bir kare. İlkokul müsameresi gibi ama güzel. AMA MÜSAMERE GİBİ.

Geçen seneler daha olaylıydı sanki. Kanye West, ödülünü aldıktan sonra bir paylaşım yapmıştı. Ödülü tuvalete atıp üstüne tuvaletini yapmak desen var. Daha önce de Taylor Swift’in gecesini mahvetmişti. Sahneler basayım desen gırla. Neyse Taylor boşuna “Haters gonna hate hate hate” diye şarkı yazmamış.