Güncel

Elektronik Müzik Rotan Hazır!

Dans etmeyi seviyorsan bu yazı senin yaz rotanı belirleyecek! Merakla beklediğin elektronik müzik festivallerinin tarihleri ve bilet bilgilerini buradan takip edebilirsin.

Electronica Festival Çeşme Biletleri Satışta!

Chill-Out Festival İstanbul

Festival Tarihi: 6 – 7 Haziran 2020

Bilet Satışı: Early Bird biletleri satışta!

Türkiye’nin en iyi festivallerinden biri olan Chill-Out Festival İstanbul 15. yılında yine bizi eşsiz bir atmosferle bambaşka yerlere götürecek. Nicola Cruz, Desert Dwellers, Dengue Dengue Dengue, Black Motion, David August, Pantha Du Prince presents Conference of Trees, Blond:ish geçen sene festival programının en dikkat çeken isimleriydi. Garden Fiesta’da gerçekleşecek festivalin Early Bird biletleri satışta!

Chill-Out Festival – Bodrum

Festival Tarihi: 17 – 18 Temmuz 2020

Bilet Satışı: Tarihler Yakında Açıklanacak.

Dans kumsalla birleşince bir başka güzel oluyor. Her sene bir çok farklı şehirden elektronik müzik severi birleştiren Chill-Out Festival Bodrum Yalıkavak’ın en güzel plajlarından Xuma Village’da gerçekleşecek.

Electronica Festival Çeşme

Festival Tarihi: 31 Temmuz – 2 Ağustos 2020

Bilet Satışı: Kamp + Kombine biletleri satışta! Avantajlı fiyatlarla almak için acele et!

Her yıl daha da büyüyerek, kendi başına bir fenomene dönüşen Electronica Festival Çeşme bu sene 3 güne uzatıldı! İlk defa kamplı olarak gerçekleştirilecek festival, yazın en iddialı etkinliklerinden.

Electronica Festival İstanbul

Festival Tarihi: 2- 3 Ekim 2020

Bilet Satışı: Tarihler Yakında Açıklanacak.

Türkiye’nin en uzun soluklu elektronik müzik buluşması Electronica Festival İstanbul, bu defa şehir konsepti ile Zorlu PSM’de gerçekleşecek.