Güncel

Eğlence Sektöründeki En Karizmatik 10 Baba

Kafamızdaki baba figürü “bıyıklı-göbekli” olabilir ama eğlence sektöründe işler hiç de öyle değil. Çocuk sahibi olan ünlüler en az ıssız adamlar kadar karizmatik! İnanmazsanız bir kaç örneği birlikte inceleyelim!

Steven Tyler

Steven Tyler ve Liv Tyler söz konusu olunca, hangisinin daha karizmatik olduğuna karar veremiyoruz.  ¯(ツ)/¯

steven tyler

Sting

Sting, “Hiçbir zaman yaşlanmayan yakışıklı müzisyenler” listesinin başını çekenlerden. Bir de 6 çocuğa sahip olduğunu düşündüğümüzde, hayranlığımız artıyor. 😱

sting

David Guetta

Evet, David Guetta da “Çocuk da yaparım, kariyer de” diyen karizmatik babalardan biri… Fotoğraftan da anlayacağınız üzere, dünya tatlısı çocukları var.

david guetta

David Beckham

Söz konusu baba olmak veya aile kavramıysa aslında bu listenin en başına Beckhamgilleri eklemeliyiz. Sonuçta bütün dünyanın gözü onların üzerinde. Seri üretime bağlayan Victoria ve David, şu ana kadar dünyanın en “cool” çocuklarını yetiştirmeyi başardılar.

beckham-family_3448893b

Brad Pitt

Beckhamgillerle yarışabilecek tek çift tabii ki Brangelina! Evlat edindiği çocuklarla gönlümüzü bir kez daha fetheden Brad Pitt bu listenin olmazsa olmazlarından!

brangelina

Kanye West

Kim Kardashian’a duyduğu aşkla “Mecnunizm” çıtasını göklere çıkaran Kanye, babalık müessesesinde de bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

kanye

Ewan McGregor

Katılıyoruz, bazı babalar çok yakışıklı. 🙈

Ewan McGregor Takes Son Anouk Out For A Walk

Peter Dinklage

Sıradaki karizmatik babamız Game Of Thrones’tan geliyor…

peter

Biraz da kendi topraklarımıza dönüyoruz…

Kaan Tangöze

Kimseyi tanımamış oğlundan daha güzel… ^^

kaan tangöze

Okan Bayulgen

Kızı İstanbul’u kameralardan her daim saklayan Okan Bayulgen de gizemli babalardan.

okan bayulgen

Teoman

Bildiğiniz üzere Teoman da evli, mutlu, çocuklu rock starlar kervanına katıldı. Henüz çocuğuyla görüntülenmedi ama en karizmatik babalardan biri olduğuna eminiz.

teoman

Bu arada siz de kendi babanızı karizmatik bir konsere götürmek isterseniz, Hindi Zahra davetiyesi için eğlenceli anketimize katılabilirsiniz! ;)