Güncel

Ülkemizde Astrolojinin En Sevilen İsmi: Dinçer Güner Kimdir? 

Ülkemizin biricik astroluğu: Dinçer Güner

Astrolog, yazar, editör, sosyal medya fenomeni, köşe yazarı. Türkiye’nin sevilen astroloğu Dinçer Güner’e yakından bakalım.

Hobiden Profesyonel İşe: Dinçer Güner’in Kariyer Yolculuğu 

29 Nisan 1984 İstanbul doğumlu olan Dinçer Güner, astroloji kariyerinden önce çok farklı bir hayat çizgisine sahipti. Güner 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı bölümünden mezun oldu. Hayatı boyunca çok farklı ilgi alanlarına sahip olan astrolog, üniversite eğitiminin ardından kitapların dünyasına adım attı. Bir süre kitap editörlüğü ve medya basın işleriyle ilgilendi. 

Kendisini geliştirmek ve ilgi alanını mesleğe dönüştürmek için attığı adım ise Dinçer Güner’i bugünkü noktaya getirdi. Ünlü astrolog, astroloji alnında uzmanlaşmak için Öner Döşer’in AstroArt Astroloji Okulu’nda çeşitli eğitimler aldı. Temel ve ileri seviye astroloji eğitimlerini başarıyla tamamlayan Güner, hobisini işe dönüştürmek adına ilk adımı da atmış oldu. 

Bilgisini ve yeteneklerini sürekli ileriye taşımayı hedefleyen astrolog Merih Akalın’dan Hint astroloji dersleri aldı. Astroloji ve psikoloji arasındaki dinamiği kavramak içinse Prof. Dr. Mehmet Zarasızoğlu’ndan sistem ve aile dizimleri alanında psikoterapi eğitimi aldı. 

Aldığı tüm bu eğitimler ve kendisini geliştirmek üzerine attığı adımlar sayesinde Dinçer Güner, Türkiye’nin en çok takip edilen astrologları arasında yer almayı başardı. 

Dinçer Güner ile Astroloji Projeleri ve Sosyal Medya 

Ülkenin en sevilen astrologları arasında yer alan Dinçer Güner Instagram’da yaklaşık 550 bin takipçiye ulaşmış durumda. Profesyonel Astroloji Derneği başkanı kimliğiyle de bilinen Güner’in özel bir web sitesi var: ‘’sorumgeldi.com’’ isimli platform üzerinden Dinçer Güner’e ulaşabilir ve astrolojinin de yardımıyla aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. 

Televizyon programlarına konuk olarak takipçilerinin sorularını yanıtlayan ve astroloji alanında önemli bilgiler paylaşan Güner’in çeşitli platformlarda köşe yazarlığı yaptığı da biliniyor. Sözcü, Morhipo ve Marie Claire gibi markalarla çalışan astrolog, şu anda Hürriyet Gazetesi’nde aktif olarak köşe yazarlığı yapıyor. 

Ayrıca her yıl yayınladığı kitaplarla da binlerce kişinin hayatına dokunuyor, onlara astroloji önderliğinde rehberlik ediyor.

Sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan Dinçer Güner, Youtube’da 283 bin aboneye sahip. Takipçileriyle düzenli olarak videolar paylaşarak astroloji hakkında bilgiler veren Güner’in videoları binlerce izlenmeye ulaşıyor. Uzman astroloğun Twitter’da da yaklaşık 620 bin takipçisi mevcut. Platformları etkin şekilde kullanan Güner; astroloji meraklıları için günlük bilgiler, burç yorumları, ritüeller ve çok daha fazlasını paylaşmaya devam ediyor. 

ASTROLOJİK GÖSTERGELERE GÖRE 2022 SENESİ

Sahne Dinçer Güner’in 

Astrolojinin sevilen ismi Dinçer Güner, sizleri yıldızların ev sahipliği yaptığı interaktif bir gösteriye davet ediyor. Bu özel gösterilerin biletlerini sizin için aşağıya ekledik!

Telefonlarınızı ve televizyon ekranlarını bir kenara bırakın. Dinçer Güner ile evrenin sırlarını birlikte keşfedin. Kim bilir, belki de yıldız haritası yorumlanacak talihli seyirci siz olabilirsiniz.