Güncel

Deprem Bölgesine Destek için Sahnedeyiz!

Umut dolu günlerde buluşmak, sanatla iyileşmek ve yaralarımızı hep birlikte sarmak dileğiyle…

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen iki farklı yıkıcı depremin üzüntüsünü derinden yaşıyoruz.

Yaşadığımız bu zorlu süreçte elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştığımızı bir kez daha hatırlatmak isteriz. İlk günden iitbaren Biletix Ticketmaster Türkiye ekibi olarak hem arama kurtarma hem de bağış kampanyaları için çalışıyoruz. Ticketmaster’ın Biletix ekibi adına doğrudan AFAD’a bağış yapmasına ek olarak, felaketin ilk günlerini takiben tüm dünyada Ticketmaster çalışanlarının da katkıda bulunabileceği Go Fund Me sayfası oluşturuldu.

Hem Türkiye’de hem de Ticketmaster’ın faaliyette bulunduğu diğer ülkelerdeki internet sitelerimizde uzun bir süre resmi kuruluşların ve STK’ların bağış bağlantılarına yer vererek bu yardımlaşmanın devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.

“Deprem Bölgesine Destek için Sahnedeyiz”

Dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüğümüz bu zorlu süreçte, kültür sanat dünyası da el ele vermiş durumda.

Biletix Ticketmaster Türkiye olarak organizatörler ve sanatçılarla iş birliği yaparak ortak bir hedef doğrultusunda hareket ediyor ve bilet geliri afet bölgelerine bağışlanacak etkinlikleri tek bir sayfada bir araya getiriyoruz.

Bu ortak çabanın daha fazla kişiye erişmesi ve yardımların sürekliliği için sayfayı tüm kanallarımızda duyuruyoruz ve duyurularımıza devam edeceğiz.

“Deprem Bölgesine Destek için Sahnedeyiz” mottosuyla hayata geçirilen kampanyanın bir parçası olmak için seçtiğiniz etkinliğe bilet alabilir veya sayfayı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Umut dolu günlerde buluşmak, sanatla iyileşmek ve yaralarımızı hep birlikte sarmak dileğiyle…