Güncel

Türkiye’nin komedi bankası Cem Yılmaz, ‘CMXXIV’ isimli yeni gösterisiyle sahnelere dönüyor!

Cem Yılmaz, CMXXIV isimli yeni gösterisiyle yeniden sahnelerde!

Stand-up gösterileri, dizileri ve sinema filmleriyle Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden ve oyuncularından biri olan Cem Yılmaz, CMXXIV ile kahkahalarımızı tazelemeye geliyor…

Yeni gösterinin detaylarına geçmeden önce Cem Yılmaz ile komedinin tarihçesini baştan yazalım!

Cem Yılmaz ile Komedi 101

Türk oyuncu, komedyen, stand-up sanatçısı, senarist ve yönetmen kimlikleriyle tanıdığımız Cem Yılmaz, imza attığı onlarca proje ile izleyicileri kahkahalara boğmaya devam ediyor.

1973 İstanbul doğumlu olan sanatçı, sanat sektörüne Leman dergisinde çalışmaya başlayarak girdi. İlk bireysel gösterisini de orada gerçekleştirdi. Kısa sürede yeteneğini kanıtlayan Yılmaz, BKM’de sahne almaya başladı.

1998 tarihli Her Şey Çok Güzel Olacak filmi ile sinema sektörüne de giriş yapan Cem Yılmaz, 2000’de Vizontele’de boy gösterdi. 2000’li yıllar, Yılmaz’ın komedi türündeki yetkinliğini kanıtladığı projelerle dolu aslında.

Cem Yılmaz | Her Şey Çok Güzel Olacak

2004’te G.O.R.A, 2008’te A.R.O.G, 2006’da Hokkabaz ve 2009’da Yahşi Batı isimli filmlerle beyaz perdede yer aldı. Öyle ki bu filmler, komedi türünde yeni bir çağın başlangıcı oldu adeta!

Cem Yılmaz | G.O.R.A'nın açılımı

Av Mevsimi, Pek Yakında, Ali Baba ve Yedi Cüceler, İftarlık Gazoz, Arif V216, Kara Komik Filmler ve son olarak Do Not Disturb.

Yer aldığı sinema filmleriyle her defasında beklentiyi yükselten Cem Yılmaz, 2022’de yayımlanmaya başlayan Erşan Kuneri isimli dizi projesiyle de gündeme yerleşmeyi başardı!

Ne Oldu Yaram - Cem Yılmaz | Erşan Kuneri | Netflix

Komediye yeni bir perspektif kazandıran Yılmaz, bu kez onu görmeyi özlediğimiz yere, sahnelere dönüyor!

Sahnelerin Fethi: Cem Yılmaz ve Stand-up Gösterileri

Her ne kadar Cem Yılmaz’ı ekranlarda görmeye alışmış olsak da sanatçının sahne performansları bir başka güzel…

İlk kez 1999 yılında Milenyum ismini verdiği gösterisiyle profesyonel sahnelere adım atan Cem Yılmaz, milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başardı. Bu başarıyı Bir Tat Bir Doku ve CMYLMZ isimli gösterileri de takip etti.

Playlist: CMYLMZ (2007)

Önce sahnelere sonra da beyaz perdeye taşınan CM101MMXI Fundamentals ise sanatçının stand-up gösterileri arasında en çok izlenen proje oldu.

Öyle ki gösteri sırasında yapılan şakalar günlük dilimize bile yerleşti. Bu büyük etkinin ardından STANDartCY ve Diamond Elite Platinum Plus isimli sahne gösterileri gerçekleştirdi.

Cem Yılmaz 2024’e damgasını vuracak olan yeni şovunu da duyurdu: CMXXIV başlıyor!

CMXXIV ile yeniden!

Cem Yılmaz kahkahalarla sahnenin tozunu silmeye geliyor…

CMXXIV isimli yeni stand-up gösterisiyle 29 Mart Cuma günü Bostancı Gösteri Merkezi‘nde izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçının gösterisinin biletleri hızla tükendi.

Ünlü sanatçının ikinci gösterisi ise 20 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde, biletler tükenmeden yerinizi alın!