Güncel

Bu Videolar Taze Çıktı

Nisan-Mayıs ayları gevşedi gönül yayları. Haliyle yeni çıkan klipler de neşelendi, renklendi…

İşte taze çıkanlar…

Britney Spears, Iggy Azalea – Pretty Girls
Iggy ve Britney Power Puff Girls’ü aratmayan bir yaz klibiyle karşımızda. Klibin bileşenlerini aynen yazıyorum: Pembeler + Car Wash seremonisi + Üstü açık arabalar + Parlak kıyafetler ve tabii ki dans!

Britney Spears, Iggy Azalea - Pretty Girls (Official Video)

Gülşen – Bangır Bangır
Dans ve araba yıkama klişesine değinmişken Gülşen’in son klibini de izlemeden geçmeyelim. Sonuçta o da bu trende bir güzel ayak uydurmuş.

Gülşen - Bangır Bangır

Hilary Duff – Sparks
Peki Hilary Duff’ın Tinder temalı videosuna ne demeli? Bütün video boyunca “randevu” peşinde koşan Hilary’nin klibi 4 günde 4 milyondan fazla izlendi. Tinder’ı bu akıllıca sponsorluktan dolayı tebrik etmemek elde değil.

Hilary Duff - Sparks

Maroon 5 – This Summer’s Gonna Hurt Like A Motherf****r
Bu yazın en gaz şarkısı Maroon 5’tan geldi. Maroon 5 hayranları, bu şarkıyı teenagelere yazılmış liseli şarkısına benzetiyor. Şimdilik Lyric Video ile yayında. Bana kalırsa, eleştirildiği kadar da çok sevilip dinlenecek.

Maroon 5 - This Summer's Gonna Hurt Like A Motherf****r (Explicit) (Lyric Video)

Paris Hilton – High Off My Love ft. Birdman
Paris Hilton, alıştığımız pembe dünyasının aksine, siyah beyaz videoyla karşıladı yaz aylarını. Yalnız çarpıntısı olanları baştan uyaralım. Hanım kızımız Paris yapmış yine yapacağını.

Paris Hilton - High Off My Love ft. Birdman

Röyksopp – I Had This Thing
Yaz ayları sadece pop dinleyerek geçmeyecek merak etmeyin. Canımız ciğerimiz Röyksopp da yeni hüzünlü videosuyla bu maratona katıldı.

Röyksopp - I Had This Thing