Güncel

Anneler Günü’nde Neler Yapabiliriz?

Anneler Günü'nü güzel hatıralara dönüştürmek için fikirlerimiz var.

Bu sene yine Anneler Günü’nde her tarafta hediye önerileri, anne temalı reklamlar görüyoruz. Ama aslında en gösterişli hediyeyi alsanız, en büyük sürprizi de yapsanız annenize onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak için yeterli olmaz, değil mi?  Annemizle birlikte geçirdiğimiz vaktin kıymetli bir hediye olduğunu düşünürsek, belki de bu sene hafta sonu farklı bir yerlere giderek bu seneki Anneler Günü’nü güzel bir hatıraya dönüştürebilirsiniz.

Tiyatro İyidir

Tiyatroya gidip sonrasında oyun üzerine konuşmak güzel olmaz mı? Bazen aynı oyunu izleyen iki insanın sahnedekileri ne kadar farklı yorumladığını görmek şaşırtıcı oluyor. Game of Thrones bölümünün değerlendirmesini yapar gibi, kahve içerken oyunu değerlendirmek güzel bir Anneler Günü etkinliği olabilir.

Benim Annem Biraz Değişik

Anaç kelimesi hep sahiplenici, şefkatli, çocuğunun iyiliği için makul kurallar koyan biraz otoriter insanları betimlemek için kullanılır. Ama annemizin bunların hiçbiri olmasına gerek yok. Belki de annemiz öyle çok akıllardaki anne profiline uymuyor. Zevkleri, kıyafetleri, cümleleri farklı. O zaman daha sıradışı etkinliklere dümen kırmamız gerekiyor. İşte birkaç örnek.

Mutfaktan Çıkmayan Anneler İçin

Bazılarımızın annesinin en çok sevdiği yer mutfaktır. O zaman dünya mutfağından farklı tarifleri deneyip, şeflerden mutfak sırları öğrenebileceği atölyeler hoşuna gitmez mi?

Güzel Müzik Dinleyelim

Hafta sonu harika konserler var. Biri mutlaka annenizin zevkine hitap edecektir.

Mizahtan Anlayan Annelere

“Kafan vücuduna bağlı olmasaydı onu da unuturdun” gibi şakalarla bizi kızdırsalar da anne şakalarının yeri ayrıdır. İçinde kahkaha barındıran tiyatro oyunları ve stand up gösterileri annenizin şaka yelpazesine yeni materyaller ekleyebilir.