Güncel

Sonbaharda Ailece Katılabileceğiniz Harika Etkinlikler

Ailece katılabileceğiniz etkinlikleri keşfetmek için okumaya devam edin.

Müzeler, atölyeler, tiyatro oyunları, müzikaller ve çok daha fazlası… Tüm aile etkinliklerini sizin için bir araya getirdik. Bu sonbaharda ailecek ne yapabiliriz diyorsanız aşağıdaki etkinliklere bir göz atın.

Sea Life İstanbul

Sualtı dünyasının gizemlerini keşfetmeye hazır mısın? Türkiye’nin en büyük akvaryumu olan Sea Life, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor. 8 bin metrekarelik alanda hizmet veren akvaryum, sizleri deniz yaşamının derinliklerine davet ediyor. Akvaryumda; Köpekbalığı Krallığı, Denizanası Topluluğu, Okyanus Tüneli, Kaya Havuzları ve Vatoz Koyu gibi tematik alanlar bulunuyor. Ayrıca ziyaretçileri dalgıç show, besleme ve birçok özel etkinlik karşılıyor.

LEGOLAND Discovery Center

Dünyanın en ünlü aile eğlence merkezi: Legoland. 2 – 17 yaş aralığında çocukları ve ebeveynlerini ağırlayan eğlence merkezinde Lego gezileri, oyuncak yapımının anlatıldığı fabrika turu, atölye çalışmaları ve 4 boyutlu sinema gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Legoland, dünyaca ünlü yapıların sergilendiği MINILAND’i keşfetme imkanı da sunuyor. 2 milyon legonun yer aldığı merkezde doğum günü kutlamaları için özel alanlar da mevcut. Geziden küçük bir hatıra kalmasını isterseniz LEGO mağazasından eğlenceli oyuncaklar satın alabilirsiniz.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası Turu

2013 yılında ismi Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak değiştirilen ada, geçtiğimiz yıl ziyarete açıldı. İçerisinde bir kongre merkezi ve otel bulunan adanın manzarasıysa büyüleyici güzellikte. Restoran, kütüphane, kafe ve müzelerin yer aldığı ortak alanlar ziyaretçileri karşılayan diğer detaylar arasında yer alıyor. Gidiş-dönüş ulaşımı ve müzelere giriş imkanıysa bilete dahil olan hizmetler arasında.

Madame Tussauds İstanbul

250 yıllık geçmişiyle dünyanın en ünlü müzeleri arasında yer alan Madame Tussauds, İstanbul Beyoğlu’nda ziyaretçilerini bekliyor. Grand Pera binasında dünyaca ünlü yıldızların balmumu heykellerini sergileyen müze, her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor. Mustafa Kemal Atatürk, Zeki Müren, Justin Bieber, Audrey Hepburn, Leonardo Dicaprio, Rihanna ve Mozart müzenin en dikkat çeken heykelleri arasında. Konuklarına interaktif eğlence imkanı sunan Madame Tussauds, ünlü isimlere uygun hazırladığı konseptlerle unutulmaz karelere imza atıyor.

Balat Oyuncak Müzesi ve Atölyeleri

Her yaştan insanın kendi çocukluğuna dair parçalar bulabileceği büyülü bir dünya… Sınırlı üretim oyuncakları ve özel koleksiyonları keşfetmeye hazır mısınız? 50 yıllık bir koleksiyonun sergilendiği Balat Oyuncak Müzesi’nde 1000 metrekarelik alanda eski filmlerin oynatıldığı sinema odası ve oyuncak yapımı için ayrılmış atölye alanları da bulunuyor. Atölyede yapılan oyuncaklarsa ziyaretçilere bu özel günden bir hatıra olarak kalıyor. 17.000 parçanın sergilendiği müzede geçmişe eğlenceli bir yolculuk yapmaya ne dersiniz?

Antalya Kum Heykel Müzesi

Kum heykel sanatı son yıllarda dünyada yeni yeni yaygınlaşan özel bir Ephemeral (geçici) bir sanat türü. Hiçbir şeyin kalıcı olmadığı ve her şeyin bir gün yok olacağı felsefesine dayanıyor. Heykeller sadece su ve nehir kumu kullanılarak yapılıyor. Antalya’da yer alan Sandland, alan genişliği, katılan sanatçı sayısı ve kullanılan kum miktarı gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Kapadokya Balon Turu

Muhteşem Kapadokya panoramasının tadını çıkarmak ve ailece unutulmaz bir an yaşamak isteyenler için muazzam bir alternatif. Bu özel turda; vadilerin içinde, peri bacalarının çevresinde 3 ile 20 kilometrelik bir mesafe kat ediliyor.

Emaar Skyview

İstanbul’u en zirveden izlemek nasıl olurdu? Bu sorunun cevabını Emaar Skyview’da bulabilirsiniz. Emaar Skyview’da, 200 metre yükseklik ve 360 derecelik görüş alanıyla İstanbul’u gökyüzünden keşfedebilirsiniz.

Aqua Vega Aquarium & Wildlife

Türkiye’nin AVM içindeki en uzun tünel akvaryumu olma özelliğini taşıyan Aqua Vega, 12.000 deniz canlısına ev sahipliği yapıyor. Wildlife bölümü ise ormanların ve çöllerin vahşi ve fantastik canlılarını keşfetmeniz için harika bir alternatif.

Yıl boyu devam bu etkinliklerin yanı sıra, çocukların hem eğlendiği hem de öğrendiği tiyatro oyunları ve müzikaller, sezon boyunca farklı şehirlerde sahnelenmeye devam ediyor.