Güncel

56. Grammy Ödülleri’nin Şaşırtmayan Birincileri!

Geçtiğimiz yıl her partide dinlediğimiz, yazın Çeşme’de,  kışın İstanbul’un gece hayatında bize eşlik eden “Get Lucky”, 56. Grammy Ödülleri’nin en popüler şarkısı oldu.

Daft Punk - Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers

Biz müzikseverlerin merakla (daha doğrusu gözlerimizde kocaman bir uykusuzlukla) beklediği Grammy Ödülleri Pazar gecesi sahiplerini buldu. İçimizdeki müzik aşkı sağ olsun, televizyon karşısında uyuya uyuya sanatçıların performanslarını izledik. Ödül törenini betimlemek için “Kask” sözcüğünü kullanabiliriz. Çünkü Daft Punk, hem performansıyla hem de topladığı ödüllerle, gecenin en dikkat çeken ismi oldu!

Get Lucky’nin yer aldığı “Random Access Memories” albümü, “Yılın Albümü” seçildi. Gerçi buna hiçbirimiz şaşırmadık. Bütün yıl boyunca kafamızı nereye çevirsek bu albümden bir şarkı kulağımızda yankılanıyordu. Dolayısıyla tek bir ödül değil pek çok ödül birden kazandı Daft Punk. “Yılın En İyi Dans-Elektronik Müzik Albümü” hangi albüm seçildi dersin? Tabii ki “Random Access Memories”

Fransız ikilinin, Pharrel Williams ile kaydettiği Get Lucky ise deyim yerindeyse “Kendine yakışanı giydi” ve “Yılın En İyi Kaydı” ödülüyle birlikte “Yılın Düeti” ödülünü de kaptı!

Önümüzdeki aylarda; Get Lucky’nin tek rakibi; Daft Punk’ın geçtiğimiz ay yayınladığı “Instant Crush” video klibi olacak gibi duruyor. Çünkü tıpkı Get Lucky gibi bu şarkı da dinledikçe alışkanlık yaratıyor.