MÜZİK

Yeni yılda eğlenceli anılar biriktiriyoruz!

365 yeni gün! 365 yeni umut!

Biletix Hediye Kart Satın Al

Yeni yıl coşkusu soğuk havalarla birlikte geldi ve hayatımızın tam merkezinde yerleşti. Yapılacaklar belli.

  • Yıl başı akşamı için plan yap! 
  • Hediye seç! 
  • 2019’da neler yapacağını hayal et ve planla!

Yıl başı akşamından hepimizin ortak beklentisi eğlenmek. Evde mandalina soymak da iyi tabi ama yeni yılı dışarıda kutlamak bir başka güzel. Tombala, kestane ve mandalina üçlüsünü bir geceliğine unutalım ve 31 Aralık gecesi eğlence işini zirveye çıkaralım. Ne dersiniz?

“Yeni yıla nasıl girersek, bütün yıl öyle geçermiş.” cümlesi aklınızın bir köşesinde dursun. Sizin için hazırladığımız “Yılbaşı Etkinlikleri” sayfasına girip beğendiğiniz etkinliğe biletinizi kolayca alabilirsiniz. Bu durumda geriye sadece eğlenmek kalacak!


Hediye işini nasıl çözeceğiz?

Cevap çok basit. Sakın parfüm, saat, atkı, bere ya da eldiven gibi klişelere düşmeyin. :) Düşünsenize; bir atkı mı sizi daha çok mutlu ederdi yoksa sevdiğiniz sanatçının konser bileti mi? Size “2018’in en mutlu anı hangisiydi?” diye sorsak, yüksek ihtimalle gittiğiniz bir konseri ya da festivali hatırlarsınız. O halde siz de sevdiklerinizin mutlu anılar biriktirmesine yardımcı olun. En sevdiği sanatçıyı ya da izlemek istediği oyunu biliyorsanız fazla düşünmeye gerek yok. Kolayca bilet alabilirsiniz. Sadece konser, festival veya tiyatro ile sınırlı değilsiniz. Farklı şeylere de açık olun. Kim bilir belki de mutfak konusunda uzmanlaşmak isteyen bir arkadaşınız vardır. Ona mutfak workshopu için bir bilet alabilirsiniz. Ya da resim yapmak isteyen arkadaşınızı cesaretlendirmek için onu resim atölyelerinden birine gönderebilirsiniz.


Hediyeyi aldık. Şimdi sıra paketinde!

Bu sezon çok güzel hediye paketleri hazırladık! Biletinizi satın alırken, hediye paketi seçerek çıtayı arşa çıkarın. :) Bu sevimli paketler, sevdiklerinizi en az biletin kendisi kadar mutlu edecek.

Hediye konusunda kararsız mısınız?

Konser mi? Festival mi? Müzikal mi? Tiyatro oyunu mu? Yoksa workshop mu? Bilet seçerken karar verememiş olabilirsiniz. Binlerce etkinlik arasından seçim yaparken zorlanmanız çok normal. Bu durumda çare Hediye Kart! Biletix Hediye Kart ile sevdiğiniz insanlara müzik, sanat, spor ya da eğitim dolu paha biçilemez anılar hediye edebilirsiniz. Son kararı hediyenin sahibine bırakmak bazen en akıllıca karar oluyor. ;)

Detaylar için sizi Biletix Hediye Kart sayfamıza bekliyoruz.

Şimdiden hepinize mutlu yıllar!

2019’da eğlenceniz bol, keyfiniz yerinde olsun!