MÜZİK

Superga Presents People of Istanbul Bambaşka İsimleri Bir Araya Topluyor

Superga Presents People of Istanbul  19 Eylül’de Life Park’ta katılımcılarını iyi müzikle karşılayacak. Belki isimlerinden hemen aklınızda canlanmamış olabilir ancak şarkıları dinlediğinizde “bu o muymuş” diyeceksiniz.

Mark Ronson aslında uzun zamandır müzik yapan ancak Uptown Funk şarkısından sonra ünü geniş kitlelere yayılan, yetenekli bir İngiliz müzisyen. Elektronik müzikle, hafif caz, Soul elementlerini başarıyla birleştiriyor. Amy Winehouse, Kate B, Bruno Mars gibi birbirinden oldukça farklı isimlerle değişik çalışmalar yapmış. Ama inanmazsınız şarkıların hepsi de birbirinden güzel.

Uptown Funk için yerinde bir Youtube yorumu: Michael Jackson gurur duyardı!

Mark Ronson - Uptown Funk (Official Video) ft. Bruno Mars

Bang Bang Bang 2010 yılında yapılmasına rağmen sanki gelecekten gelen melodisi var.

Mark Ronson, The Business Intl. - Bang Bang Bang (Official Video) ft. MNDR

Róisín Murphy, 1995’ten beri müzik yapan, tarzıyla, müziğiyle bir çok müzisyeni etkilemiş bir solist. Sophie Ellis-Bextor, Goldfrapp hatta Lady Gaga’nın özüne giderseniz Murphy’yi bulabilirsiniz. Hala taze şarkılarıyla eleştirmenlerden her albümde daha da övücü yorumlar alıyor.

En bilinen şarkısı Let Me Know. Hala ne kadar taze değil mi?

"Let Me Know" - Róisín Murphy

Kwabs, Walk şarkısını heryerde duyduğumuz yeni bir yetenek. Yumuşak, güzel bir vokali var. Canlı performansı merak konusu.

Kwabs - Walk (Official Video)

İsveç’ten nedense hep elektronik tınılar duyuyoruz. Kate Boy da Northern Lights şarkısını bir yerlerde dinlediğimiz keşfedilmeyi bekleyen bir isim.

Kate Boy | Northern Lights (Official Music Video)

Mode XL etkinliğin hip hop ayağını temsil ediyor. Her şarkılarında bir hikaye anlatan grup, başarılı vokalleri ve beatlerinin yanında özenle hazırlanmış klipleriyle de göze hitap ediyorlar. Sahnede neler yapacaklar bakalım?

Mode XL - Kimse Karışmasın

Ah! Kosmos kendi dinleyici kitlesini çoktan oluşturmuş başarılı bir Dj. Superga Presents People of Istanbul ‘un açılışını yeni albümü Bastards’tan parçalarla yapacak.

Bu kadar keşfe açık bir etkinlik kolay bulunmuyor. Eylül’e daha çok var demeyin, biletler hızla tükeniyor :)

Bilet almak için tıklayın.