Güncel

Lady Gaga konseri için son hazırlıklar tamam mı?

Lady Gaga The Artpopball turnesiyle ilk kez Türkiye’ye geliyor ve ben de en az sizin kadar heyecanlıyım. Sadece şarkılarını değil, stilini de beğendiğim bu kadını  sahnede görmek için sabırsızlanıyorum.

Kendi instagram hesabına dayanarak söyleyebilirim ki, bu kadın gerçekten kliplerinde gördüğümüzden farklı değil! Muhteşem bir müzisyen, popüler kültür dehası, moda ikonu, söz yazarı ve bütün bunların yanında çok güzel bir kadın! Bayıla bayıla takip ettiğim instagram hesabından sizin için 5 fotoğrafını ve bu fotoğraflara uygun 5 en iyi şarkısını derledim.

Konsere gitmeden önce defalarca dinlemenizi önerebileceğim bu şarkı listesinde, kendi objektifinden Lady Gaga’yı daha iyi tanıma fırsatını da bulacaksınız.

1. Bad Romance (2009)

Lady Gaga - Bad Romance (Official Music Video)

Bad Romance şarkısı Lady Gaga’nın pop yıldızı olarak parladığı şarkılardan en önemlisi. Klibi de defalarca izlenmeye değer! Bu fotoğrafı kendi hesabından paylaştı ve kliptekinin aynısı.

bad romance

Not: Kıyafeti, abartılı bulamayacağımız kadar güzel taşıyor.

2.Born This Way (2011)

Lady Gaga - Born This Way (Official Music Video)

Lady Gaga klibin ilk 3 dakikasında ilahi bir ses tonuyla sessiz sedasız yürüyor. Her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu anlamamak imkansız! Sonrasında müzik kopuyor ve dans..
Not: Fotoğrafta sakince gözlerini kapattığına bakmayın, 5 dakika sonra yerinden kalkıp ortalığı ayağa kaldırabilir.

born this way

  1. Paparazzi (2009)
Lady Gaga - Paparazzi (Official Music Video)

Paparazzi klibini izlerken, içinizden ne kadar güzel bir klip olduğunu geçirebilir ve klip bittiğinde ayakta alkışlayabilirsiniz. Ama yalnız değilsiniz çünkü bu klip, en iyi müzik videosu ödülünü aldı! Lady Gaga’nın bir kez daha tahta oturmasını sağlayan bu şarkı 2009 yılının en iyilerinden.
Not: Paparazzi’ye yakalanan en çılgın kadın :)

paparazzi

  1. Poker Face (2008)
Lady Gaga - Poker Face (Official Music Video)

Sözlerini tam olarak bilmesek de sağda solda çıkınca müziğine kendimizi kaptırdığımız Poker Face, en iyiler listesinde benim için ilk 5’e girmeyi başardı. Ve sizin de bana hak verdiğinizi biliyorum. Bu şarkıyı hepimiz bir yerlerden bir şekilde öğrendik ve playlist’imize aldık. Lady Gaga sevenler için konseri anlamlı kılacak bu şarkı, klibiyle de puanları topluyor.

pokerface

Kendi objektifinden Poker Face Lady :)

  1. Alejandro (2010)
Lady Gaga - Alejandro (Official Music Video)

Veee listenin sonuna geldik! Finali en sevdiğim Lady Gaga şarkısı ‘Alejandro’ ile yapıyorum. Klibini de kendimi kaybederek izlediğimi itiraf etmeliyim. Yazının başında da söylediğim gibi bu kadın tam bir moda ikonu! Her klibinde ayrı bir tarz, ayrı bir hava.

alejandro
Not: Yukarıdaki fotoğrafın kliple alakası olmadığını kabul ediyorum ama paylaşmadan edemezdim. Sizce de çok güzel değil mi? :)

Bilge Büşra Görücü