Sanat

Bu Sene İyi Sahne Yaptı! Artısahne’yi Keşfet!

Bu sene tiyatro senesiydi! Farklı sahneler, değişik oyunlar!

2017 tiyatro açısından bereketli bir sene oldu. İstanbul hem şehir merkezinde hem de merkezden uzak bölgelerde bir çok yeni sahneye kavuştu. Artısahne de bu mekanlardan biri. Mecidiyeköy’de yükselen Torun Center’da yer alan sahnenin girişi çok kolay. Yani AVM’nin içine girip asansör kovalamanıza gerek yok. İçerisinde büyük bir tiyatro salonu ve sinemanın yer aldığı mekanın tasarımları da oldukça farklı. Fuaye alanı rahatça oturulabilecek şekilde düzenlenmiş ve ortamda loş bir ışık kullanılmış.

477 koltuk kapasiteli salonun koltukları oldukça konforlu. Sahnenin büyüklüğü de yoğun dekorlara uygun gözüküyor. Birçok farklı tiyatronun oyunlarının sahnelendiği Artısahne’ye mutlaka gidin.

 

Peki hangi oyunlar var?

Sanat

Üç yakın arkadaşın yıllar içerisinde değişen zevkleri ve öncelikleriyle ilişkilerinin aldığı grotesk hali anlatan Sanat oyununda Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney aynı sahneyi paylaşıyor. Ustaların sahnelediği klasik bir komedi izlemek isterseniz doğru seçim.

Bilet bak!

İnternette Tanışan Son Çift

Uzun zamandır sahnelenen ve seyircilerin ilgisiyle karşılaşan İnternette Tanışan Son Çift,  Akasya Aslıtürkmen ve  İlker Yiğen’in oynadığı bir modern zaman komedisi.

Bilet bak!

Hansel ve Gretel’in Öteki Hikayesi

Sırlarla dolu iki kardeşin hikayesini anlatan oyun Hansel ve Gretel masalından esinlenerek aile üzerine sorular soruyor. İnsanın sadece kan bağı olan birini korumak için neler yapabileceğini anlatırken ahlaki değer dediğimiz kuralların nereye kadar esneyebildiğini sorguluyor.

Bilet bak!

Patates

Birbirlerine olan aşkları bitmeden boşanan bir çiftin hikayesini anlatıyor Patates. Ahu Türkpençe’nin kaleme alıp aynı zamanda başrolünde de oynadığı bu dinamik hikaye aşk ve intikam üzerine öyküleri sevenlere göre. Dikkat çekelim: oyunda 1 alana 1 bedava kampanyası da var!

Bilet bak!

Kızgın Damdaki Kedi

Kızgın Damdaki Kedi, büyük arazi sahibi, zengin bir Amerikan ailesi içindeki gizlenmiş, saklı kalmış birtakım gerçeklerin ortaya dökülmesiyle yaşanan çatışmaların anlatıldığı sezonun iddialı oyunlarından biri.

Bilet bak!

 

Artısahne’nin programında  bunların dışında birçok oyun var tabi ki.
Tamamını incelemek için tıklayın!