MÜZİK

Ramazanda Nereye Gidilir?

Beyazperdenin en güzeli açıkhavadadır!

UNIQ Açık Hava Sahnesi’nde yeşilliklere uzanarak film izlemenin keyfine varın. Dünya festivallerinden ödüllü filmler, vizyondayken kaçırdığınız büyük yapımları elinizde patlamış mısırla püfür püfür izleyebilirsiniz.

amy

Mustang, Kelebeğin Rüyası, Belgica, Rüzgarın Hatıraları, Amy, Düğün Dernek 2, Dedemin Fişi, Abluka ve Kor gösterilecek filmler arasında.

Müzik, her zaman müzik!

ramazanda

Artık bir Ramazan klasiği haline gelen Ramazanda Caz Festivali bu sene 10 – 27 Haziran’da gerçekleşiyor. Programda yer alan isimlere tanımıyor olsanız bile Sakıp Sabancı Müzesi’nin büyüleyici atmosferinde, denize karşı müzik dinlemenin keyfine karşı koyamayacaksınız. Ayrıca festival dahilinde Zorlu PSM’de  Hindi Zahra’nın da konser vereceğini not düşelim.

 

Bir kahkaha, bir pirzola!

sonçift

Ramazan sofralarında aşırılığa kaçıp ağır et yemekleri yemek yerine hafif bir yemek sonrası tiyatroya gidebilirsiniz. Son Zenne, İnternette Tanışan Son Çift, Uşak, Kral ve Ötekiler oyunlarının oynandığı Bo Sahne; Agorofobia ve Kadınlar Erkekler İlişkiler ve Çelişkiler’i izlemek için Oda Tiyatrosu, Kar Küresinde Tavşan, Kasap, Kabileler ve Cambazın Cenazesi gösterimleri için ikincikat’a gidebilirsiniz.

 

Harbiye ile hasret gideriyoruz!

Damon-Albarn

16 Haziran’da Duman ile başlayacak Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri ile Harbiye sezonu açılıyor. Şebnem Ferah, Teoman, MFÖ ve Kenan Doğulu konserlerinin yanı sıra İstanbul Caz Festivali kapsamında Damon Albarn’un projesini de Africa Express’de Harbiye sahnesinde olacak.

Ben büyük sofralar isterim!

fasıl

Büyük bir iftar sofrası ve güzel bir fasıl grubu dinlemek de Ramazan’a uygun bir eğlence olabilir. Sait Halim Paşa yalısında Altın Kızlar fasıl grubu eşliğinde özel iftar menüsü seçeneği sunuluyor.  22 Haziran’daki etkinlik için rezervasyonunu şimdiden yaptırın!