Sanat

Hasan Can Kaya ile güldükçe çoğalalım!

BKM'den çıkmış ve tüm Türkiye'yi kahkahaya boğmuş bir isim: Hasan Can Kaya

Bilet Al

YouTube’taki serisi “Konuşanlar” ile milyonlarca insanı güldüren Hasan Can Kaya’yı çoktan keşfetmiş ya da adını duyup bir türlü videolarını izlememiş olabilirsiniz.

Çoktan keşfedenlerdenseniz çok şanslısınız. Bu kasvetli günlerde bol bol gülebilmenin yöntemini bulmuşsunuz. Henüz Hasan Can Kaya’nın herhangi bir videosunu izlemediyseniz, yine çok şanslısınız. Çünkü sizi güldürecek kısa bölümler hali hazırda sizi bekliyor.

Peki nedir Hasan Can’ı bu kadar komik kılan ve diğer genç komedyenlerden ayıran?

“Bir Kadın Bir Erkek” dizisinin yazarlarından biri olan Hasan Can’ın belki de en çarpıcı özelliği hazır cevap olması. “Konuşanlar” adlı gösterisinin formatı bu özelliğinin üzerine kurgulanmış. Önce seyircilerini tanıyor, onlarla sohbet ediyor sonra seçtiği kişileri sahneye çağırıyor.

Kısacası Hasan Can’ın gösterilerinde izleyiciler, programın en önemli unsurlarından biri haline geliyor. Hatta konuklar öyle bir noktaya geliyor ki, videolar milyonlarca kişi tarafından izlendiği için fenomene dönüşüyorlar. Durum böyle olunca gösterilerinin biletleri satışa çıktığı anda tükeniyor.

Hazır cevaplığın yanına samimiyetini de ekleyelim. Ama o bildiğimiz “klişe” bir samimiyetten bahsetmiyoruz. Kimseyi kırmamak adına samimiyetsiz olmaktansa zaman zaman acımasız gözüken bir samimiyetle yaklaşıyor konuklara.

Gösterisinin formatını anlattık ama ne kadar eğlenceli olduğunu ancak izleyerek anlayabilirsiniz. En komik kısa bölümlerden birini aşağıya bırakıyoruz. Biliyorsunuzdur Hasan Can’ın yeni anlaşmalarından sonra videoların tam hali Youtube’ta mevcut değil. Dolayısıyla onu izleyebilmenizin tek yöntemi gösterilerine katılmak. Canlı izlemek isterseniz biletlere web sitemizden ulaşabilirsiniz. Bu linki sık kullanılanlarınıza ekler ve ara ara kontrol ederseniz, satışa çıktığı anda tükenen biletlere herkesten önce ulaşabilirsiniz. Hasan Can’ın da dediği gibi “Gösterilerin biletleri sadece Biletix’te, başka kişilere güvenmeyin.” [Bilet Al]

Konuşanlar 28. Bölüm | Ekstralar