Güncel

Justin Bizi Nakavt Etti!

Justin Timberlake son albümü “The 20/20 Experience”de öyle bir şarkı yapmış ki hem şarkının ritmiyle hem de video klibiyle bizi yere serdi. Forumları ve sözlükleri karıştırdığında senin de görebileceğin gibi “Dream Theatre” dinleyen müzikseverler bile TKO’dan etkilenmiş. Henüz şarkıyı dinlemediysen veya dinleyip de şarkının tadına varamadıysan öncelikle video klibi izlemeni şiddetle tavsiye ediyoruz.

Peki, ne demek bu “TKO”?

TKO yani İngilizce açılımıyla “Technical Knock Out” aslında dilimize çoktan yerleşmiş “Nakavt” anlamına geliyor. TDK bu terimi şöyle açıklamış: “Boks maçında yumruk etkisiyle yere düşen ve on saniye içinde kalkıp devam edemeyen oyuncunun yenilmesi durumu.”

Şarkının sözlerini dinlediğimizde anlıyoruz ki; Justin bir Romeo edasıyla sevdiği kıza “Beni nakavt et artık!” diye yalvarıyor. Kısacası ağır bir aşk şarkısı ile yine karşımızda Justin. Hem de en canlı ritimlerle!

“The 20/20 Tour” adını verdiği dünya turnesi kapsamında da repertuvarına bu şarkıyı eklemiş ünlü sanatçı. Şarkıyı her zamanki gibi dans şovlarıyla desteklemiş. 27 Mayıs’ta, İTÜ Stadyumu’nda canlı canlı izleyeceğimiz Justin’den aynı performansı İstanbul’da da göreceğimize eminiz. Eğer sen de Justin’i izlemek, pardon şarkılarını dinlemek istersen biletler tükenmeden Biletix’e tıkla ve biletini al! Dikkat et, nakavt olma!