MÜZİK

Review

İhtiyacınız olan enerji: Shaggy

Uzun zamandır sesini duymadığımız Shaggy 15 Temmuz’da Hot Shots 2020 adı altında gelmiş geçmiş bütün hitlerini topladığı bombastik bir online konserle sizi dans ettirmek için evinize konuk oluyor.

Shaggy, etkisi uzun yıllar devam eden It Wasn’t Me, to Boombastic parçalarıyla, vokal tarzıyla popüler müziği etkileyen bir hit makinesiydi. Müziğe başlamak için deniz kuvvetlerinden ayrılan bahriyeli müzisyene milenyum pek yaramamış olmalı ki 2000’lerde adını duymaz olduk.

Geçtiğimiz sene Sting ile bir işbirliği yaparak müziğini yeniden vitrine taşıyan Shaggy uzak kaldığı dönemi “Plak şirketleriyle anlaşamadım. Sürekli popüler parçalar yazınca senden hep daha fazlasını bekliyorlar. Bazen kafana uygun birileriyle çalışamıyorsun. Olur böyle dönemler.” diyerek özetlemiş.

Shaggy, gelmiş geçmiş bütün hitlerini topladığı Hot Shots 2020 albümünü 15 Temmuz’da  bombastik bir online konserle kutluyor. Evde dans etmek isteyenlere güzel bir alternatif olacak konserin bilet fiyatlarının oldukça uygun olduğunu da belirtelim.

Shaggy online konserine bilet almak için tıklayın.

Shaggy deyince akla gelen ilk şarkı:

Shaggy It Wasn't Me (Official Music Video) (uncensored)

 

Sting ile verdiği Tiny Desk konserinde ekrandan bile geçen enerjisini hissedebilirsiniz.

Sting And Shaggy: NPR Music Tiny Desk Concert