Güncel

Biletix Black Friday Kampanyası 24 Kasım 11:00’de başlıyor!

1 TL'lik biletlerin yanı sıra %30 ve %50 indirim seni bekliyor.

Nedir bu Black Friday?

Son yıllarda kullanımı çok yaygınlaşan Black Friday, pek çok mağazanın, markanın müşterilerine büyük indirimler sunduğu bir gün olarak biliniyor. Pek çok farklı ülkede, markalar ucuz ürünleri satışa sunuyor. Bu yüzden de yılın en çok alışveriş yapılan günü oluyor.

Black Friday Ne Zaman?

Müşterilere büyük indirimler sunan Black Friday, her yıl kasım ayının son cuma günü düzenleniyor. Yani bu sene 24 Kasım Cuma gününe denk geliyor. Biz de senin için, bugüne özel inanamayacağın indirimler hazırladık.

Biletix’te Black Friday

Hayatının aşkını bulabildin mi bilmiyoruz ama hayatının en uygun biletini bu kampanyada bulabilirsin.

1 TL’lik biletler ayrıca %30 ve %50 indirim!

Konser, tiyatro, workshop ve daha pek çok kategoride bulabileceğin en ucuz bilet fiyatlarının müjdesini veriyoruz.
Son beş yıldır, uygun fiyatlara konser, tiyatro, workshop ve daha pek çok farklı kategoride indirimli biletler sunuyoruz.

Kampanya 24 Kasım Cuma günü 11:00’de başlayacak ve  27 Kasım 09:00’da  sona erecek.

Hazır ol! Belki de hayatında göreceğin en ucuz bilet fiyatları ile karşılaşacaksın. Çünkü 1 TL’lik biletlerin yanı sıra %30 ve %50 oranında indirim de seni bekliyor.

Konser, tiyatro oyunu, eğitimler, müzikaller ya da bambaşka etkinlikler… Biliyorsun ki eğlencenin tadı en çok sevdiklerinle çıkar. Bu yüzden, onları da kampanyadan haberdar etmeyi unutma!

Hatırlatma, kampanya sadece biletix.com’da geçerli. Dolayısıyla Biletix satış noktalarından veya mobil uygulamadan aldığın biletler kampanyaya dahil değil.

Unutmaman gereken bir diğer konu ise kampanyanın sadece 3 gün süreceği ve kısıtlı kapasitede biletlerin satışta olacağı.

Kampanyaya nereden ulaşabilirsin?

Kampanyaya biletix.com üzerinden, sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla, e-posta bültenlerimizden veya bu yazıdan ulaşabilirsin.

Sınırlı sayıdaki biletleri kaçırmamak için aşağıdaki videoda yer alan tüyoları dikkate alabilir, herkesin bir adım önüne geçebilirsin.

Neden bazı biletler hemen tükeniyor?