Güncel

Biletix Guides: Benzer etkinlikleri bir araya topladığımız şahane rehberler.

Etkinlikler arasında kaybolmayın; rehberleri kullanın.

Hangi etkinlik nerede, ne zaman ve nasıl olacak gibi sorularda kaybolmayın! Bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir rehber niteliğinde olan Biletix Guides sizi bekliyor.

Biletix Guides; etkinlikleri kategorilere ayırdığımız, mekanları belirttiğimiz aynı zamanda alt kategori, semt, şehir gibi filtrelere de sahip bir yönlendirme sayfası.

Seçimlerinizi kolaylaştırmak için hazırlanmış olan bu rehberlere göz atmayı unutmayın!

Yıl boyunca sürekli aktif olan rehberlerimiz:

Kulüp

Biletix Guides: Kulüp

Konserler, stand-up’lar, doğaçlama tiyatro gösterileri gibi etkinliklerin düzenlendiği gece kulüplerindeki etkinlikleri bir araya topladığımız rehber.

Türkiye’nin birçok şehrinde sanatın devamlılığı için kritik öneme sahip bu mekanlardaki etkinlikleri kaçırmamak için takip edeceğiniz sayfa bu.


Tiyatrolar

Bir sahnede yapılabilecek ne varsa burada! Özellikle tiyatro, müzikal gibi sahne etkinliklerini incelemek istiyorsanız doğrudan bu sayfaya gelin.


Aile ve Çocuk

Çocuk ve aile etkinliklerini bir araya toplayan bu rehberde, tarihe göre sıralanmış etkinlikleri kategori, alt kategori, şehir, semt ve mekana göre inceleyerek planlamalarınızı kolaylaştırabilirsiniz.


Rap HipHop


“Rap – Hiphop bir kültürdür.” diyenlere özel bir sayfa! Yerli yabancı pek çok ismin konserlerini bulabileceğiniz sayfaya göz atmayı unutmayın.


Komedi

Hayatın getirdiği birçok sıkıntıyı aşmanın belki de en güzel yolu doyasıya eğlenmek ve gülebilmek… Sevdiklerinizle veya tek gidebileceğiniz komedi/stand-up etkinliklerini tek bir sayfada bulabilirsiniz.


Elektronik Müzik

Kendini elektronik müziğin ritmine kaptırmak isteyenler için hazırladığımız bu rehberde, tüm elektronik müzik partileri bir arada!


Biletix Guides: Festival Zamanı

Müzik, dans, evcil hayvan, eğitim, video oyunları, gastronomi, atölye gibi birbirinden farklı birçok alanda yapılan festivallerin listelendiği özel rehber. Festival tutkunuysanız, bu sayfayı sık kullanılanlara eklemeyi unutmayın.


Biletix Guides: Açıkhava Etkinlikleri

Sanatı açık alanlarda, gökyüzünü görerek deneyimlemeyi sevenlerdenseniz, yaz-kış demeden düzenlenen açık hava etkinliklerini buradan takip edin.

Biletix Guides: Online Etkinlikler

“Etkinlik mekanı” kavramını göreceli hale getiren online etkinliklerin hepsini bu sayfada bulabilirsiniz.


Bu rehberler dışında dönemsel olarak oluşturulan diğer rehberleri kaçırmamak için tüm rehberleri bir araya getirdiğimiz Guides sayfasını sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın.

Diğer güncel yazıları okumak için tıklayın.