MÜZİK

Oyuncuların Cenneti: Gaming İstanbul

Dünyanın en ünlü oyun firmalarının katıldığı, turnuvaların, cosplay yarışmalarının olduğu, bir fuarı kim gezmek istemez ki?  Şimdi bahsedeceğimiz fuar, Gaming İstanbul daha önce katıldıklarınızdan oldukça farklı, uluslararası standartlarda büyük bir “oyun fuarı”.

 

4 – 7 Şubat tarihlerinde,  İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçeklecek  fuar oldukça geniş bir alana yayılıyor. 10.000 m² fuar alanında sadece tutkulu oyunseverlerin değil, en az bir defa oyun oynamış herkesin ilgisini çekecek nitelikte.

  • G2A, Aral, Blizzard, Bandai Namco gibi oyun sektörünün öncü firmaları alanda olacak. Kötü Kedi Şerafettin ile yılın en çok konuşulan animasyonuna imza atan Anima’da standıyla fuarda olacak. Tam katılımcı listesine mutlaka göz atın.
  • Fuar süresince gerçeklecek FIFA Ünlüler Ligi Hearthstone Turnuvası , CS: GO Turnuvası ve  PES Ligi Bölge Finalleri  gerçekleşecek. Ödül olarak birinciye  1.500 TL Teknosa hediye çeki + Türkiye finallerine katılım hakkı, ikinciye 1.000 TL Teknosa hediye çeki, üçüncüye 500 TL Teknosa hediye çeki verilecek.
  • Turnuva ve etkinlik alanlarında fuar boyunca turnuva ve yarışmalar var. G2A her bilete 2 Euro hediye çeki veriyor, çekilişlerle hediye dağıtıyor. Oasis Games – First Blood oyunu için hediyeler dağıtıyor.