Güncel

22 yaşından küçük 5 dünya starı!

1997 doğumlu birinin milyonlarca fanı olması size tuhaf mı geliyor? O zaman bu listeye bir göz gezdirin… Aşina olmanız gereken başka isimler de var…

1-Justin Bieber
Belieberların çok iyi bildiği gibi Justin’in ünü okyanusları aştı. Milyonları peşinden sürükleyen Bieber 1994 doğumlu. Yani o doğduğunda Bizimkiler dizisi 4 yıldır yayındaydı.

Justin Bieber - Confident ft. Chance The Rapper

2-Demi Lovato
Demi Lovato, Lovaticlerin canı, cananı. 1992 doğumlu olmasına rağmen, uyuşturucu sorununu çözmüş, üzerine bir kitap yazmış ve yeni nesilin çoktan idolü olmuş durumda.

Demi Lovato - Really Don't Care ft. Cher Lloyd (Official Video)

3-Lorde
Beni en çok şaşırtan isimlerden biri de 1996 doğumlu Lorde. Boyundan büyük işlere imza atanlardan biri de Lorde. Geçtiğimiz yıl Royals şarkısıyla 7’den 70’e herkesi kendine bırakan kızımızın an itibariyle Facebook’ta tam 5.958.693 fanı mevcut.

Lorde - Royals (US Version)

4-Martin Garrix 
Yine 1996 yılında dünyaya gelmiş bir star var karşımızda. David Guetta’nın müzik kariyeri Martin Garrix’in yaşını ikiye katlıyor olabilir ama hayranlarının yaş mevzusuna takıldığını sanmıyorum.

Martin Garrix - Ultra Music Festival Miami (2014)

5-Cody Simpson
Geçtiğimiz günlerde Facebook’ta mezuniyet fotoğraflarını yayınladığını düşünürsek yeni fenomen Cody Simpson’ın 1997 doğumlu olduğuna şaşırmamak gerek.

Cody Simpson - Love ft. Ziggy Marley (Official Music Video)