Sanat

Yönetmenin Korkulu Rüyası Tolga Çevik, Tolgshow’la turnede!

Türkiye’nin en çok izlenen skeç & talkshow programı Tolgshow turneye devam ediyor.

2017-2018 yılları arasında ekranlara taşınan Tolgshow’un hikayesi çok daha eskilere dayanıyor aslında. 2007 yılında Komedi Dükkanı ile karşımıza çıkan format ‘’Arkadaşım’’ karakterini tüm Türkiye’ye sevdirdi. Fırat Doğu Parlak’ın sunumu ve yönlendirmeleri ile renkli anlara imza atan yapım, 2000’li yılların en çok konuşulan işlerinden biri. Minik lakabı ile tanıdığımız piyanist Özer Atik, makyöz kariyeri ile Suzan Kardeş ve muzip karakteri ile dikkat çeken Sarp Bozkurt ise programın unutulmazları arasında yer alıyor.

Arkadaşım Hoşgeldin & Müdür Ne’aptın!

Yönetmenin ‘’Arkadaşım!’’ seslenişi hepimizin kulaklarında yankılandı bile. Tolga Çevik ve Fırat Doğu Parlak arasında geçen atışmalar, Avrupa turnesinin ardından Arkadaşım Hoşgeldin ismi ile ekranlarda yerini aldı. Başarılı oyuncu Ezgi Mola’nın da ekibe katılması, giderek yükselen programın dönüm noktası oldu.

Arkadaşım Hoşgeldin | Tolga Çevik ve Ezgi Mola | Uykuda Sayıklamak

39 bölüm süren program; Saba Tümer, Hayko Cepkin, Yaşar, Emre Kınay ve Banu Alkan gibi birçok renkli ismi ağırladı.

Doğaçlama skeçlerin aranan yüzü Tolga Çevik, kısa bir aranın ardında Müdür Ne’aptın! isimli devam projesi ile boy gösterdi. 13 bölüm süren program; Ümit Besen, Gökhan Türkmen ve Ziynet Sali’nin konuk olduğu unutulmaz bölümlere imza attı.

2018 ile aralanan yepyeni bir kapı: Tolgshow

Aralık 2017 tarihinde ekranlara taşınan Tolgshow; yönetmen, Özer Atik ve Sarp Bozkurt ile ‘’Arkadaşım’’ın serüvenlerine kaldığı yerden devam etti. 2 sezon süren devam projesinde birçok ünlü isim izledik. Kısa bir aranın ardında Tolgshow Filtresiz ismi ile dijital platformlara taşınan format, 20. bölümünün ardından final yaptı.

Canlı canlı Tolgshow!

Türkiye’ye komediyi sevdiren isimlerden biri olan başarılı oyuncu Tolga Çevik, aynı ismi verdiği gösterisi Tolgshow ile turneye devam ediyor. Turne, pek çok şehri ziyaret edecek. İzmir, Aydın, Muğla ve İstanbul takvimde yer alan şehirlerden sadece bazıları…

Bu eğlenceli gösterinin bir parçası olmak için biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.