Sanat

Sevgiliniz daha nasıl şımarsa?

Bu içerik MSA İstanbul tarafından hazırlanmıştır.

Sevgililer Günü’nde yapılacak şeyler tabii ki sevginiz kadar sınırsız… Bu sınırsızlık denizinde sevgilinize nasıl bir sürpriz hazırlayacağınıza karar veremediyseniz listemize göz atmanızda fayda var.

1 – Kendi ellerinizle en özel hediyeyi hazırlayın.

Bir sanat dalıyla uğraşmasa bile herkesin keşfedilmeye hazır yeteneklere sahip olduğunu düşünüyoruz. Yılmadan çalışmanın muhakkak sıra dışı ve özel işler çıkaracağı kanaatindeyiz. Eğer çiziminiz kuvvetliyse, fırça darbeleriyle hazırlayacağınız aşkınızı anlatan sürreal bir tablo hazırlayabilir veya en güzel fotoğraflarınızı büyüterek tab ettirebilir, evinizi o güne özel bir fotoğraf sergisine çevirebilirsiniz. Günün vazgeçilmezi sosyal medya nimetlerinden faydalanarak aşkınızı film şeridi gibi gözler önüne serecek, en mutlu anlarınızdan derlediğiniz bir mini fotoğraf klibi bile hazırlamanız artık kolaylıkla mümkün.

2 – Doğanın içinde aşkınızı tazeleyin.

Günlük yaşam stresinde kaçamak yapmaya ne heves kalıyor ne de enerji… Güzel bir restoranda ayarlayacağınız yemek yerine, doğanın içinde huzur bulmaya ve içinize dolan tüm pozitif enerjiyi birbirinize yansıtarak mutluluk tazelemeye ne dersiniz? Bunun için önerebileceğimiz sayısız adres var. Nefis doğası ile Abant, Sapanca veya Riva bizim ilk aklımıza gelenler…

3 – Kulaklarınızın pası birlikte silinsin.

Sevgililer Günü olunca konser ve gösteri sanatları arasında da sayısız seçenek var. Biletix.com üzerinden de satın alabileceğiniz Babylon’da gerçekleşecek FOURinthePocket konseri, size Elif Çağlar’ın romantik sesini ve grubun benzersiz müziğini vadediyor. Dilerseniz, Sertab Erener’den Ayhan Sicimoğlu’na farklı müzik kategorilerinde onlarca seçenek arasından ortak zevkinize hitap eden o özel konseri bulup eskileri yad edebilirsiniz.

4 – Kalbe giden yol…

Aşkınıza giden yolun güzergahını kestiremiyoruz, ancak ille de damaklar şenlensin isteniyorsa MSA’ya uğramadan bir arpa boyu ilerleyemeyeceğinden eminiz.

Bu kadar seçeneğin arasında da dışarıda yeme işinin biraz klişeleştiğini düşünüyoruz. Kendi ellerinizden çıkacak bir yemeğin ne kadar etkileyici olacağını düşünün… Hiçbir yerde bulamayacağınız tariflerle eşsiz lezzetler sunan MSA’nın Sevgililer Günü etkinlik takvimine bir göz gezdirin. MSA size, kendi hediyelerinizi önceden hazırlayabileceğiniz, çift olarak gelip birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz veya orada öğrenip evde defalarca tekrar edebileceğiniz harika Workshop’lar sunuyor.