Sanat

Hogwarts’ın Kapısı Açılıyor!

Alahomora!

Şimdilik Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nu birebir ziyaret etme şansımız yok ama onun yerine oturduğumuz yerden bu muhteşem okulun çevresinde gezinme şansımız var.

Nasıl mı?

https://my.pottermore.com/hogwarts adresi üzerinden üyelik oluşturduğunuzda, Hogwarts’ın kapıları anında açılıyor. Hedef ise okulun çevresindeki 100 durağı bulmak.

Hagrid’in kulübesi, Fred ve George’un havai fişek çılgınlığıyla okula veda ettiği kapı, karanlık orman gibi sizi Hogwarts’ta hissettirecek 100 tane durak var. Fonda çalan müziğin de gazıyla gezdikçe gezesi geliyor insanın.

Anlaşılan Harry Potter’ın büyülü dünyasından asla uzak kalmayacağız. Bu sihirli atmosferi birebir yaşamanın başka bir alternatifi de “Movies in Concert” serisi. Muhtemelen hepiniz biliyorsunuzdur, 3-4 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinlikte, Harry Potter ve Felsefe Taşı filmini, canlı orkestra eşliğinde izleyeceğiz.

Hala bilet almadıysanız acele edin. Çünkü biletler tükendiğinde asalarımıza sarılarak salonun kapılarını açamayacağız. :(