YAŞAM

Motobike İstanbul’a Yakından Bakalım!

Bu içerik Altın Elbiseli Adam tarafından hazırlanmıştır.

Çocukluk hayallerimizi süsleyen bisikletlerden, 300km/s’i aşan 4 silindirli servetlere, spor yapmanın en kolay yolundan, bir hayat tarzı sunan “makine”lere, Motobike 2017’de, her yıl olduğu gibi tüm iki tekercilerin bayram yeri olacak.

Motobike İstanbul 2017’de motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kaskından kıyafetine, gözlüğünden eldivenine iki tekere dair ne varsa orada olacak.

Serüvenin başlangıcı

Birçoklarımız için iki tekerlekli dünyayla tanışmamız motosiklet/bisiklet fuarlarında olmuştur. Hayatımızda ilk kez, kromları ışıl ışıl, o gösterişli motosikletlerin üzerine çıkıp (veya benim gibi 7 yaşındaysanız tırmanıp).

Makineler

Dünyanın ileri gelen markaları her sene olduğu gibi bu sene de Motobike İstanbul’da olacak. Bununla beraber, ilk kez düzenlenen “Motobike Academy” ile fuar, bir anda festival tadında bir organizasyona dönüşecek. Avrupa’nın Amerika’nın ve elbette ki Japonya’nın devleri orada boy gösterecek.

Bisikletler

Yeni bisiklet modellerinin de sevenleriyle buluşacağı fuarda kaskından, kıyafetine, bisiklete dair her şey fuarda olacak. Custom bisiklet merakı olanlar için de harika haberler var. Fuara gelen ziyaretçiler custom bisikletleri inceleme fırsatı bulabilecekler. Bunun yanında custom bisiklete dair her şeyin konuşulacağı seminerlere de katılabilecekler.

Aksesuar ve kıyafet satış

Hepimiz parıl parıl parlayan bisiklet ve motosikletleri görmek için oldukça hevesliyiz. Fakat fuarın en güzel yanlarından bir tanesi de aksesuarın ve kıyafetin her çeşidini, yüzlerce hatta binlercesini bulabilmektir. Bu sene de dünyanın ileri gelen markalarının katıldığı Motobike İstanbul’da cebinize ve en önemlisi kalbinizden geçene en uygun ürünleri bulabileceksiniz.

Seminerler

Bu sene Motobike İstanbul 2017’de bu sene ilk kez düzenlenen ‘Motobike Academy’ ile gerçekleştirilecek Travel Talk, Fashion Talk ve Tech Talk ve atölyelerle fuar şenlik alanına dönüşecek. Seyahati sevenler için uzun yol gezginlerinin hikayeleri,rota önerilerinin yanı sıra oldukça çeşitli atölyeler de düzenlenecek. Üstelik motosiklete yeni başlayanların da unutulmadığı fuarda güvenli motosiklet kullanımı üzerine teorik ve pratik bilgilere de yer verilecek. Altın Elbiseli Adam ekibi olarak bizler de orada olacağız ve sizlerle İstanbul’un araba ve kamyon ormanında nasıl hayatta kalacağımızı konuşacağız.

Özel Yapım Motorlar

Özel tasarım yani custom motosikletlerle ilgili aradığınız her şey Tech Talk’ta olacak. Kişiye özel bisiklet ve motosiklet yapımı,  malzeme seçimi ile ilgili uzmanlarla bir araya gelinecek. Üstelik bunların örnekleri de fuarda sergilenecek. Merakla beklenen Altın Elbiseli Adam tarafından tasarlanan ‘Manitou 7’ de fuarda sergilenecek.

Stunt Şov

Fuarda tüm anlattıklarımızın yanında muhteşem bisiklet ve motosiklet şovları da olacak. Birkan Polat’ın da şovunun sergileneceği fuarda gerçekleşecek şovlar aklınızı başınızdan alacak.

Ödüller

Fuarda yer alan dünya markaları çekilişle ödüller dağıtacak. Kendinizi bir anda yapılan çekilişin kazananı olarak bulmak bu fuarda çok daha kolay. Motobike bu sene de geleneği bozmayarak değerli hediyeler dağıtacak. Çekilişle ilgili detaylar ve çekilişe katılmak için www.motobikeistanbulcekilis.com adresini ziyaret edin.

Kısacası bu sene fuar her zamankinden daha da keyifli daha da doyurucu. Biletlere buradan ulaşabilirsiniz!