MÜZİK

Ruhunuzu Ferahlatacak Etkinlikler

Hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmadınız mı? Yılbaşında aldığınız kararların ne kadarını uyguladınız? Hani nerede İspanyolca kursları, spora yazılmalar, yeni hobiler edinmeler? Tamam, tamam üstünüze varmayalım. Hangimiz kendimizi üşengeçlikten sıyırıp istediklerimizi yapabiliyoruz ki?

Ama haydi artık ertelemeyelim ve farklı bir şeyler deneyelim.

Mesela String Art’ı deneyelim!

ipli

Bir panonun üzerine çakılmış çivilere renkli ipler geçirmek bu kadar eğlenceli olabilir mi? Ortaya çıkan iş duvarınıza asabileceğiniz, sempatik bir tilki ise neden olmasın? Masterpiece String Art atölyesine arkadaşlarınızla birlikte, yiyecek içeceğinizi alarak gidip güzel müzik bir eşliğinde yepyeni şeyler öğrenebilirsiniz. Kim bilir belki o kadar seversiniz ki sonra kendi malzemelerinizle evde devam etmek istersiniz.

Taşı sıkın heykelini çıkarın 😜

buda

Kimsenin heykelini dikecek kadar ileri gitmeye gerek yok ama bir küçük heykel yapsak da fena mı olur? Daha önce hiç kile dokunmamış ellerin bile bu eğitimde hünerlerini sergileyebilecek. Yanlış yapmaktan korkmayın çünkü yanınızda profesyoneller var. Karaköy Kurşunlu Han’da sevdiklerinizle birlikte evinize götürebileceğiniz bir anı yapmak eğlenceli olmaz mı? O zaman buyrun buraya.

Oldu olacak ressam da olalım!

resşm

Yağlı boya resim düşündüğünüz kadar da zor değil. Elinize fırçayı aldınız mı gerisi geliyor. Üstelik öylesine de rahatlatıcı ki, dertler tasalar kanvasın üzerine akıp gidiyor. Eğitim süresince eğitmeninizden resim tarihiyle ilgili ufak ve eğlenceli hikayeler de dinleyeceksiniz. Sonrasında da elinize kendi eserinizi alıp duvarınıza asacaksınız. Aman dikkat yağlı boya iz bırakır! 

Mutfakta kim var: tabi ki sen!

msa1

Yemek pişirmek kimileri için terapi gibidir. İşin biraz daha tekniğini öğrenip sevdiklerinizi şaşırtacak sunumlar hazırlamak da hayatınızı renklendirebilir. MSA’nın herkese göre bir tek günlük eğitimi mutlaka var. Program oldukça kalabalık, bir göz atın. 

Senin kişisel gelişim zamanın gelmiş!

aret_vartanyan_ile_dogru_insan_gercek_iliski_semineri_adana_h69201

Kişisel gelişim kitapları, seminerleri farklı konularda bakış açılarımızı değiştiriyor. Eğitimden ziyade daha önce düşünmediğimiz bakış açıları ve farklı disiplinlerle hayatımıza küçük farklılıklar yaratabiliyorlar. Ben bu işe varım diyorsanız ilişkiler üzerine bir seminer olan Aret Vartanyan “Doğru İnsan Gerçek İlişki” seminere gidebilirsiniz.