MÜZİK

Bu mutfaktan ne çıksa yeriz!

Çok lezzetli bir sezon başlıyor.

Tatiller yapıldı, ders zilleri çaldı, sezon açıldı.

Yazın olan yazda kaldı, hayat limonata tadındaki esintiler eşliğinde devam ediyor.

Günün ilk ışıkları ile uyanan, çalışsın ya da çalışmasın belli bir rutine balıklama atlayan pek çok şehir insanı; ister istemez kaosun içerisinde yerini aldı ve bütün karmaşadan uzaklaşıp kendisine minik ödüller vermeye çoktan başladı bile.

Ruhun gıdasını biliyoruz müzik, ama şöyle hem gözlere hem de damaklara bayram ettirecek yemekler asıl besin kaynağımız…

Biz de sonbaharı bahane bildik, “bu mutfaktan ne çıksa yeriz” dedik ve MSA’nın yeni sezon Workshop’larına bir göz atalım istedik.

 

İşte karşınızda en yeni, en sevilen ve en eğitici içerikleriyle MSA Eylül Workshop’larından bazıları:

Mutfakta 8 Hafta:

8 haftanızı alırız. Hayal bile edemeyeceğiniz bilgilerle kuşanır, bir de üzerine her hafta eve kap kap yemek taşırsınız. Kolay değil tabii ki ama, bu eğitim sayesinde “kendi mutfağınızın şefi” olup, artık mutfakta parmak değil de ahkam kesecek kıvama geleceğinizin garantisi var. Her ay alternatif gün seçenekleri ile açılan programın Salı akşamları gerçekleşecek versiyonu için detaylı bilgiler burada. 

 

Alman Pastaları 2:

Viyana veya Berlin’e gittiğinizde o nefis vitrinleri görüp de iç çekmediğiniz oldu mu hiç? Özellikle de soğuk kış aylarında, o renkli vitrinler ve doğal vanilya kokusu bizi pastaneden içeri sürükler. Adım atar atmaz sıcacık havası, fırında pişenlerin mis kokusu hep hafızamızda yer tutar. İşte bu Workshop tam da o atmosferi ve kokuları mutfağa taşıyor, size bundan sonra her hatırladığınızda pişirebileceğiniz harika tarifleri öğretiyor. eğitimin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sadece Espresso:

Kahvenin İtalyanca’daki açılımı… Meraklısı çok ısrarcıdır, ille de o kıvamı arar durur. Sizin için de kahve küçümsenmeyecek kadar kıymetli ise, buyurun kendi Espresso’nuzu hazırlamayı öğrenmeye. 

Vazgeçemediklerimiz 2:

Bazı yemekler için “her gün olsa yerim” demez misiniz? MSA fenomeni Vazgeçemediklerimiz serileri de işte bu menülerin nasıl hazırlanacağını öğrenmeniz ve dilediğinizce tekrarlamanız için ideal. Her ay farklı bölümleriyle görücüye çıkan grubun bu defaki bölümü Avrupai notalarıyla cezbediyor. Keşfetmek için burayı tıklamanız yeterli.

Glütensiz Ekmekler:

Şu veya bu sebepten glütensiz diyet kovalayanlara selam olsun. MSA’da tabii ki özel beslenme tercihlerine yönelik Workshop içerikleri de pek çok. Kendi un harmanınız ile katkısız, doğal ve de glütensiz ekmek tarifleri öğrenerek evdekileri de bu ekmeklerle beslemek isterseniz, buyurun Glütensiz Ekmekler’e.

 

Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri:

Sezonun rock yıldızını tabii ki unutamazdık. Bu sene “bereketli olacak” diyen usta balıkçılardan ilham aldık ve en özlediğimiz deniz ürünlerini mutfağa taşıdık. MSA eğitmen şeflerinin deneyimli ellerinde daha da lezzetlenen yemekler bu Workshop’ta.