MÜZİK

Kimse izlemiyormuş gibi dans et!

Her sabah işe giderken metroda kulağımıza çalınan melodiler, günümüzün güzel geçmesine yardımcı oluyor. Paris’teki dansçılar da aynı şeyi düşünmüş olacak ki metrodaki sokak müzisyenlerine tatlı bir sürpriz yapıyor.

DOT MOVE oluşumun dansçıları, müzisyenlerin yanına gidip spontane şekilde dans etmeye başlıyor. Böylece müzisyenlerin performansı daha etkili hale geliyor.

Müziğin, dansın, sanatın dili olmadığının kanıtı olan bu videodan biz çok etkilendik. Sizin de seveceğinizi düşünüyoruz.

DANCERS SURPRISE MUSIC PERFORMERS IN PARIS SUBWAY

Keşke İstanbul sokaklarında da böyle renkli ve dostane görüntülerle karşılaşsak. Sizce de sıkıntılı günler geçiren ülkemizin, böyle renklere ihtiyacı yok mu?

paris dancer 1

paris dancer 2

paris dancer 3

Uzun zamandır bir dans gösterisi izlemediyseniz hatırlatalım: Kuğu Gölü’nün modernize edilmiş versiyonu Swan Lake Reloaded Ekim ayında İstanbul ve Ankara’daki sanatseverlerin karşısında olacak. Detaylar ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer daha yerel bir dans gösterisi izlemek isterseniz o zaman size klasikleşmiş bir efsaneyi önerelim: Anadolu Ateşi, 15. yıl Özel Gösterim ile tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Biletler ve detaylar burada!

Söz konusu dans olunca, farklı alternatifler var. 360 derece görsel efektlerin altında, farklı kültürlere ait bir gösteri izlemek isterseniz “Dansın Ritmi” sizi bekliyor. Gösterinin ayrıntıları için buraya tıklamanız yeterli.