MÜZİK

İyi Hisset!

“Karda kışta sosyalleşemem” diye endişelenme. Derdine derman olacak tatlı önerilerimiz var. Bu önerilerden biri mutlaka kendini iyi hissetmene yardım edecek!

iyi-hisset

1-Daft Punk diyor ki: İyi Hisset!

Daft Punk’ın kayıt sürecinde olduğu biliniyordu. İkiliyi en son The Weeknd’in şarkısına dinlemiştik. 2013 yılındaki efsanevi albümleri Random Access Memories’in üzerinden 3 yıl geçti ve artık onların yeni şarkılarına susadık. 2017’de dünya turnesine çıkacaklarını duyunca heyecanlandık ve beklemeye koyulduk. Bu arada henüz resmiyeti kanıtlanmayan bir kayıtları internete sızdı. Şarkının adı: Feel Good!

2-Halk Günü’nü Kaçırma!

1 alana 1 bedava

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız “Black Friday” kampanyasına gösterdiğiniz yoğun ilgiyi göz ardı etmedik ve 100’e yakın etkinlik için “1 Alana 1 Bedava” indirimi tanımladık. 15 Aralık sabahı 11:00’da başlayacak kampanya sadece 24 saat sürecek ve stoklarımız sınırlı. Daha fazla etkinliğe gidip, kendini daha iyi hissetmek istiyorsan saatini kur ve arkadaşlarına haber ver! ;) Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsin.

3-Yılbaşı Planını Şimdiden Yap!

noelbaba

Hiç kimse için güzel geçmeyen 2016’ya veda etmeye çok az kaldı. Her yeni yıl yeni umutlar demektir. Eğlence dolu bir yıla başlamanın ilk kuralı çok eğleneceğin bir yılbaşı planı yapmak. Senin için hazırladığımız yeni yıl rehberini incelemeyi unutma! Biletix Yılbaşı Rehberi için tıkla!

4-Çirkin bir sergiye gitmeye ne dersin?

emrah-ablak-cemal

Emrah Ablak, “Cemal” Akrilik boya ve akrilik kalem, 100 x 100 cm, 2016

Evet, yanlış okumadın “Çirkin” bir sergiden bahsediyoruz. Bu sergide 14 karikatür sanatçısının “Çirkin” kavramına bakışını göreceksin. Var olan güzellik algısını ters yüs etmeye hazırsan 31 Aralık’a kadar Nişantaşı- Galeri X-ist’te devam edecek sergiyi kaçırma. Detaylar burada! Bu arada sergi ücretsiz. ;)

5-2016’nın en iyileri dinle!

spotify

Spotify 2016’nın en iyilerini açıkladı. Geride bıraktığımız yılın en çok dinlenen şarkılarını Buradan dinleyebilirsin. Unutma, müzik ruhun gıdasıdır. Bu listeler sana çok iyi gelecek, şüphen olmasın!

6-Evini sinema salonuna çevirsen güzel olmaz mı?

blutv

Merak etme, sana binlerce liralık masraf çıkarmayacağız. Sadece bir içecek parasına Blutv üyeliği önereceğiz. Blutv’yle henüz tanışmadıysan şöyle özetleyelim: sana yüzlerce vizyon filmini ve onlarca diziyi reklamsız izleme fırsatı sunuyor. Ayrıca Blutv Biletix’ten bilet alanlara güzellik yapıyor; üyeliği 9.90 TL’den 7.90’a indiriyor.

7-Bu öneriler hoşuna gitmediyse sana tadımlık videolar verelim?

cep-hikayeleri

Geçtiğimiz günlerde 3-4 dakikalık kısa videolar ve Youtube kanalları önermiştik. Eğer o yazıyı atladıysan tekrar hatırlatalım. İzledikçe kafanı boşaltacaksın ve yüzün gülecek. Yazının linkini buraya bırakıyoruz.

Canını sıkma, yapacak güzel şeyler mutlaka bulacaksın! İyi eğlenceler!

bored