MÜZİK

Harbiye Konserlerini Vazgeçilmez Kılan 10 Sebep

“Biraz anlatsana Biletix; Neden Harbiye?” diyenlere Biletix’ten açıklama gecikmedi:

1-      Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun Atmosferi!

Harbiye’nin güçlü akustiği tüm konserleri daha da dinlenesi kılıyor. Sahnedeki isimler şarkılarını söylerken, dinleyiciler de akustiğin etkisiyle kendini müziğe kaptırıyor.

2-      Neredeyse Her Gün 1 Konser!

Harbiye konserleri başladığında ardı arkası kesilmiyor, yaz aylarında kimi dinlemek istersen adresimiz Harbiye oluyor.

Turkcell Yıldızlı Geceler

3-      Harbiye’ye Özel Sahne Şovları!

Sibel Can’ı başka bir konserinde yine o güzel şarkılarını söylerken izleyebilirsiniz ancak Harbiye Konserleri için hazırladığı kostümler, dans şovları her zaman bir başka oluyor. Hande Yener’i başka nerede senfonik bir konser verirken izleyebiliriz ki?

sibel can

 

4-      Tarkan Klasiği!

Tarkan çok sık konser veren isimlerden biri değil. Onu ancak özel yerlerde, büyük konserler verirken izleyebiliyoruz. Harbiye Açıkhava Konserleri bize Tarkan’ı da doya doya dinleme fırsatı tanıyor.

tarkan

5-      Başka Yerde Bulamayacağınız Özel Konserler!

Örneğin bu yıl müzikseverler Aşka Dair Şarkılar projesiyle Cengiz Kurtoğlu, Kutsi ve Hakan Altun’u aynı sahnede izleme fırsatı bulmuştu.

aşka dair şarkılar

6-      Fiyat Skalası!

Fiyat skalası sayesinde isteyen en önden, isteyen zaman zaman satışa açılan merdiven biletleriyle merdivenlerden konseri izleyebiliyor. Her cebe uygun olduğu için Harbiye konserleri müzikseverler tarafından çok tercih ediliyor.

7-      Türk ve Yabancı İsimler Bir arada!

Harbiye Açıkhava Konserleri sadece Türkiye’nin en ünlü starlarını ağırlamakla kalmıyor, aynı atmosferde Pink Martini, George Dalaras gibi dünya müziğinin önde gelen isimlerini de aynı sahnede buluşturuyor. Bunun en iyi örneğine bu yıl Mustafa Ceceli & Lara Fabian konserinde şahit olduk.

ceceli fabian

8-      Ne Tür Müzik Dinlediğiniz Hiç Önemli Değil! Tüm Sanatçılar Harbiye’de!

Harbiye’nin nostaljik atmosferi Şebnem Ferah sevenleri de, Ebru Gündeş dinleyenleri de, klasik müzik dinleyicilerini de bağrına basıyor! İşte bu yüzden bütün Türkiye’nin müzik zevkine hitap ediyor.

sebnem ferah

9-      Olay Sadece Müzikle Sınırlı Değil!

Sadece müzikseverler değil üstelik, show dünyasının en başarılı isimleri de bu sahnede devleşiyor. Güldür Güldür ile gülmek isteyenler, Arkadaşım Hoşgeldin’i canlı izlemek isteyenler de Harbiye’yi tercih ediyor.

10-   Yılın En Sıcak Aylarında İstanbul’un En Büyük Eğlencesi!

Tatilciler tatildeyken, yaz sıcakları kavururken İstanbul’un en büyük eğlencesi doğal olarak konserler oluyor. Hava bu kadar sıcakken en büyük etkinlik ise haliyle Harbiye Konserleri oluyor!