MÜZİK

Game Of Thrones Karakterlerinin Favori Şarkıları

19 yıl önce bugün Game Of Thrones’un ilk kitabı yayınlandı. Böylece hayatlarımıza gıybet, savaş ve entrika dolu 5 sezon girmiş oldu.

Dizinin karakterlerini düşününce bile tüylerimiz diken diken oluyor. Cersei’nin yüzü, gözümüzün önüne gelince bile yutkunuyoruz. Karakterleri o kadar benimsedik ki yıllardır tanıdığımız akradaşlarımız gibi oldular. Haliyle ne tür şarkılardan hoşlanacaklarını da tahmin edebiliyoruz.

Buyurunuz tahminlerimiz;

Khaleesi
khaleesi
Ah Khaleesi, güzel Khaleesi! Hırsı, güzelliği ve pammmık gibi yüreğiyle gözlerimizi alamadığımız ejderhaların annesinin en sevdiği şarkı hiç süphesiz “Firestarter”

The Prodigy - Firestarter (Official Video)

 

Cersei LannisterCersei LannisterAtarların giderlerin kadını Cersei, tabii ki Demet Akalın’ın ayar veren şarkılarını dinler.

 

Tyrion LannisterTyrionKüçücük bedeni ama kocaman cesaretini takdir edip, “Helal olsun sana koca yürekli adam” dediğimiz Tyrion, gönüllerimizin şampiyonu olduğundan ona bu şarkı yakışır.

Queen - We Are The Champions (Official Video)

 

 

 

Sansa Starksansa starkAnlaşılan o ki Sansa Stark, 40 yaşına gelse de toz pembe hayallerinden vazgeçmeyecek. Dolayısıyla  Disney Prensesi havasından kurtulamayacak. Geceleri yatmadan önce bir doz Demi Lovato Sansa Stark’a iyi gelir.

Demi Lovato - Let It Go (from "Frozen") (Official Video)

 

Robb Starkrobb starkAşkı uğruna yeminlerini çiğneyen romantik prensimizin Robb Stark, “Red Wedding” olayı ile neşeyi ve kederi aynı anda yaşadığı için bu şarkıyı çok seveceğini tahmin ediyoruz.

HIM - In Joy And Sorrow

 

 

Jon SnowJon SnowKuzey’in bıçkın delikanlısı Jon Snow için fazla söze gerek yok. Spotify’da en çok dinlediği şarkı olsa olsa  “Kış Güneşi” olur. Yanlış zaman, yanlış insan be Jon Snow. :(

TARKAN - Kış Güneşi

 

Joffrey Baratheon
joffreyy
Joffrey’e olan duygularımızı bu şarkıyla özetliyoruz. Ne düşündüğü de umurumuzda değil!!! Oh be rahatladık. :)

Lily Allen | Fuck You (Official Video - Explicit Version)

 

 

 

Arya Stark
arya stark
Evet Aryacım özgürsün ve başına bela almakta üstüne yok. Arkandayız canım.

Nil Karaibrahimgil - Ben Özgürüm

 

 

Melisandre – Kırmızı RahibeMelisandreSıradaki şarkı senin için geliyor Kırmızı Rahibe: Hayat Melisandre’yi neden yoruyorsun? :(

Serdar Ortaç - Şeytan

 

 

Stannis BaratheonStannis BaratheonSonra dedim ki ne kadar acımasızlı bir baba. :(

Amy Winehouse - You Know I'm No Good