MÜZİK

En Güzel Pokemon Şarkıları Sizinle Olsun

Pokemon GO çılgınlığıyla birlikte çocukluğumuzun animesi Pokemon yeniden popüler oldu. Zamanında “o ne ya” diye dalga geçenler bile şimdi Pikachu peşinde gezerken kamyonların altına atlıyorlar 😁

Pokemon deyince “Gotta catch ’em all ” diye bağıra çağıra söylediğimiz şarkısı da aklınıza gelmiyor mu? Düşündüğümüzden çok daha farklı müzisyenler boş durmamış ve şarkıya yorumunu katmış.

Metallica Pokemon’u sahnede yorumlamış, hiç de fena olmamış. Yani videoyu dikkatli izlediğinizde bir kurgu şakası olduğu aşikar ama sizce de eğlenceli değil mi?

Metallica - Pokémon Theme (Tema de Pokémon)

 

Periler ülkesinden gelen gitar virtüözü Lindsey Stirling hakikaten şarkıyı yorumlamış. Bir de yetmemiş klipte Misty kılığına girmiş. Live – action tadında bir klip olmuş.

Pokémon Theme Song Dubstep (ft. Lindsey Stirling)

Dünyadaki bütün şarkıları yorumlamaya and içmiş Scott Bradlee, ekibiyle birlikte Pokemon’u caz standartlarına taşımış. Biraz zorlama bir versiyon gibi, demek ki Pokemon’a caz yapılıyor 😁

Pokemon Theme Song - Saturday Morning Slow Jams

Bu da şarkının en orijinal versiyonu. Jason Paige yıllar sonra stüdyoya girip yeniden seslendirmiş. Nasıl güzel bir musiki değil mi?

Original Pokemon Theme Singer Jason Paige In Studio Full Pokemon Theme Song

 

Bonus:

Bu da Pokemon’u fazla kaçıranlara gelsin. 20 farklı stilde Pokemon şarkısı!

Pokémon Theme In 20 Styles Of The Late 90s | Ten Second Songs 20 Style Cover